Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11236 kez okundu. | Kategori : Güncel
Haberin Tarihi :   29 Temmuz 2016 - 09:23

Güvenlik önlemleri havalimanında uzun araç kuyruğu oluşturdu

Büyüt
Küçült
Güvenlik önlemleri havalimanında uzun araç kuyruğu
Atatürk Havalimanı’nı girişinde arttırılan güvenlik önlemleri sonucunda uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı yolcular uçuşlarına yetişebilmek için araçlarından inerek valizleriyle yürümek zorunda kaldı.

Güvenlik önlemleri havalimanında uzun araç kuyruğu oluşturdu

28 Haziran’da düzenlenen bombalı saldırı ve 15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından Atatürk Havalimanı’nda arttırılan güvenlik önlemleri havalimanı girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Polis ekipleri olası tehditlere karşı önlem olarak Havalimanı’nın ana giriş kısmındaki arama noktalarında güvenliği en düzeyde tutuyor.

Uçağa yetişmek isteyen yolcular valizleriyle yürümek zorunda kaldı

Havalimanı girişinde alınan tedbirler sonucunda oluşan yoğun trafik nedeniyle araçlar güçlükle ilerlerken, bazı yolcular araçlarından inerek valizleriyle yürümek zorunda kaldı. Uçağa yetişebilmek için araçtan inerek yürüdüklerini belirten bazı yolcular, “Mecburiyetten yürüyoruz yol kapalı olduğu için trafik çok” dedi.

Yeni araç kontrol cebi yapılacak

Önlemleri sıkılaştıran polis ekipleri şüpheli gördükleri araçları havalimanı girişinde bulunan araç kontrol cebine alarak üst ve araç araması yapıyor. Öte yandan havalimanı girişinde bulunan alana aramaların daha rahat bir şekilde yapılabilmesi için yeni araç kontrol cebi de yapılarak önümüzdeki günlerde devreye alınacak.
Havayolu şirketleri ise yolcuların mağdur olmamaları için uçuşlarından 3 saat önce havalimanına gelmeleri tavsiyesinde bulundu.

Ferhat Yasak



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir