Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5088 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Ekim 2012 - 18:41

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Büyüt
Küçült
1 Ekim Dünya Yaşlılar
Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin'in 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı;

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin'in 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı;   1990 yılında Birleşmiş Milletler 1 Ekim tarihini Dünya Yaşlılar Günü olarak ilan etmiştir. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir.   Yaşlılarımız bizim geçmişimizdir. Engin deneyimleriyle günümüze, geleceğimize ışık tutan, toplumun değerlerini bugüne taşıyan büyüklerimiz...   Ailenin bütünlüğünü sağladıkları gibi toplumun bütünlüğünü sağlayan toplumu bir arada tutan yine bizim büyüklerimizdir.   Yaşlıların kıymetli  olduğu, özenle bakıldığı bir kültüre sahip olmanın gururunu taşımaktayız. Bu kültürün gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılmasında gerekli çabayı sarf etmekteyiz.   Milleti güçlü kılan büyüklerimizi en iyi yaşam standartlarında sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşatmaksa bizlerin görevidir. Hepimizin bir gün yaşlanacağını unutmayarak, tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü en içten dileklerimle kutlarım.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir