Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5633 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2012 - 18:41

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü
Vali Dursun Ali Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi.

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Vali Dursun Ali Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi.   “Çalışanların en anlamlı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.   1 Mayıs;  çalışanların birlik ve beraberlik içinde demokratik ve sosyal haklarına sahip çıkmalarının simgesidir.   Millet olarak emeği ve alın terini kutsal kabul eden bir medeniyetin mirasçıları olduğumuzdan, işçinin ve çalışanın hakkını alın teri kurumadan verme kültürüne sahibiz. Sosyal adalet ve huzurun sağlanabilmesi ve sağlıklı bir toplum oluşturulabilmesi açısından bu güzel geleneğimizi devam ettirerek gelecek nesillere aktarmada hepimize sorumluluklar düşmektedir.   İlimizde ve tüm Türkiye’de 1 Mayıs’ın toplumumuzdaki çatışmaların önlendiği, ayrıcalıkların ortadan kalktığı, bir arada barış içinde yaşama arzusunun perçinlendiği bir gün olarak bayram havası içerisinde kutlanması en büyük temennimizdir.   Bu duygu ve düşüncelerle bütün çalışanlarımızın Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve kazasız bir iş hayatı geçirmelerini diliyorum.”

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’da mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

"1 Mayıs günü, mücadele etmeden hakların elde edilemeyeceğini gözler önüne seren ve tek yumruk olmanın vurgulandığı bir gündür. Bu anlamlı günde, özellikle yoksulluğun ve işsizliğin giderek arttığı bu dönemde, emekçiler taleplerini gür bir sesle dile getirmelidir. Getireceğine benim inancım tam. Ülkemizde emekçilerimizin büyük sorunları var.

 

Giresun'umuzda da bildiğiniz gibi bu sorun daha da fazla. Böyle bir siyaset anlayışı içinde başarıya ulaşmak mümkün değildir. Bu durumun derhal önüne geçilmelidir. Biz Giresun Belediyesi olarak yaptığımız Toplu İş Sözleşmeleri ile işçi memur ayrımı gözetmeksizin çalışanlarımızın daha iyi bir yaşama kavuşabilmesi için olanak sağladık. Ve imkanlarımız doğrultusunda hep emekçinin yanında olduk. Çünkü biz şuna inanıyoruz; İnsan emeğine gereken değer verilmeli. Ben bu duygu ve düşüncelerle herkese işsizliğin sorun olmadığı bir yaşam temenni ediyor, başta Giresunlu emekçilerimiz olmak üzere tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum
 
    




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir