Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6249 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Mart 2012 - 19:10

18-24 Mart Yaşlılar Haftası

Büyüt
Küçült
18-24 Mart Yaşlılar
Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası ile ilgili Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin'in mesajı;

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası ile ilgili Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin’in mesajı;   Yaşlılarımız; geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan hayatımızın en kıymetli değerleridir.   Milletimiz, yüzyıllardır yaşlısına gereken değeri vererek, onların yaşama sevinçlerinin kaybetmemelerini, sevdikleriyle hep bir arada sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamıştır.   İnanç sistemimiz ve kültürümüzün gereği olarak, yaşlılarımız her zaman evimizin başköşesine oturtulmuş ve onlara üstün saygı gösterilerek fikirlerinden yararlanılmıştır.   Onlara göstereceğimiz ilgi ve şefkat, hayata güvenle bakmamızı sağlayacak ve gelecek kaygılarımızı azaltacaktır. Unutmamalıyız ki bir gün bizler de onların yerlerini alacağız. Yaşlılarımızı yalnızca bu hafta değil her zaman onları hatırlayarak, yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz.   Kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir. Genç nesillere aile yapımızın korunması için, en değerli varlıklarımız olan baş tacımız yaşlılarımıza saygının ve onlara öf bile denemeyeceğinin öğretilmesi en büyük görevlerimiz arasındadır.
    
Yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, kimseye muhtaç olmadan huzurlu ve mutlu bir ömür sürmelerini sağlamak, sosyal devlet olmanın gereği olarak devletimizin öncelikli görevlileri arasındadır.   İlimizde, 65 yaşını doldurmuş muhtaç, güçsüz ve kimsesiz yaşlı ile ayrıca özürlü toplam 15 bin 823   vatandaşımız, 2022 Sayılı Yasadan faydalanarak maaş almaktadır.   Valilik olarak yediden yetmişe tüm insanlarımıza hizmet etmenin ve sosyal devlet ilkesini eksiksiz hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. İlimizde ihalesi yapılan 80 kişilik Huzurevi en kısa sürede bitirilecektir.   Bu duygularla tüm büyüklerimizin “Yaşlılar Haftası”nı kutluyor, her birine ayrı ayrı mutlu ve huzur dolu güzel günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir