Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6772 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2011 - 11:49

19 Mayıs Kutlama Mesajları

Büyüt
Küçült
19 Mayıs Kutlama
19 Mayıs Kutlama Mesajları

Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk’ten “19 Mayıs Kutlama Mesajı” 

      Ak Parti İl Başkanı Av Sabri Öztürk, 19 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

      “Milletimizin işgalci güçlere karşı topyekün mücadele sürecini başlattığı Kurtuluş Savaşı’mızın ilk adımı olan 19 Mayıs 1919 gününün anlamını yeniden milletçe paylaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milletimizin önüne düşerek verdikleri mücadele neticesinde, imkansız başarılmış, dünyanın en güçlü orduları vatan topraklarından çıkarılmıştır. Bu savaş dünyada birçok mazlum millete, sömürülen halklara örnek teşkil etmiş ve bu sayede sömürülen milletler bağımsız olmayı başarmıştır.

     O gün olduğu gibi, bu gün de dünyada bir çok devlet ve halklar ülkemizin geldiği demokratik ve ekonomik gelişmeyi takip etmekte, bundan etkilenmektedir. Demek oluyor ki, milletimiz dünya halklarını etkilemeye ve doğru yolda ilerlemeye sevk edebilecek güce sahiptir, bundan sonra da bu özelliğini muhafaza edecektir.

     Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş  Savaşında canını ve malını  feda eden ecdadın önünde saygıyla eğilirken, gelecek kuşakların da tarihi misyona sahip çıkmasını temenni ederim. 

    KAYMAKAM KARANFİL’İN GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI  

Doğankent Kaymakamı Bilgehan Karanfil “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Karanfil yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:  

“Bugün Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile dört bir yanı işgal altındaki Anadolu topraklarında kurtuluş mücadelesinin başladığı anlamlı günün 92’inci yılını şerefle, şanla, gururla kutluyoruz. Hepimize kutlu olsun. 

Milletimiz; 19 Mayıs 1919 tarihini kutsal vatan topraklarında hür ve bağımsız olarak yaşamak uğrunda binlerce şehit verilerek yapılan milli mücadele ve bağımsızlık hareketinin başlangıcı olarak kabul etmiştir. Milletimizi topyekün zafere ulaştıracak olan kurtuluş meşalesinin yakıldığı bu anlamlı gün. Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. 

Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Nüfusumuzun büyük çoğunluğu genç olan ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, gençlerimizin kendilerini iyi yetiştirerek, ülke meselelerine duyarlı olmaktan geçmektedir. Gençlerimizi, değerlerini benimsemiş, eleştirel bir düşünme sistemine sahip, üretken, ileri görüşlü, okuyan ve araştıran fertler olarak yetiştirmek hepimize düşen ortak bir görevdir. 

Gençlerimize düşen en büyük görev ise: bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

Doğankentgazetesi.com    GİŞHAD Yönetim Kurulu Başkanı M.Selim KİTAPÇI'nın 19 Mayıs Mesajı   MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK RUHU 

          Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’dan başlattığı milli kurtuluş mücadelesi, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisidir. 19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün bağımsızlık, özgürlük ve var olma mücadelesinin meşalesini yaktığı, tarihin akışına yön verdiği bir sürecin başlangıcıdır. 

         Türk Milleti; 19 Mayıs 1919’u, kutsal vatan topraklarında hür ve bağımsız olarak yaşamak uğrunda binlerce şehit verilerek yapılan Milli Mücadele ve Ulusal Bağımsızlık Hareketinin başlangıcı olarak kabul etmiştir. Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamayı kendisine şiar edinmiş Türk Milleti, onuruyla çıktığı kurtuluş savaşında bir milletin çok zor koşullar altında bile milli birlik ve beraberlik ruhu ile neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiştir ve ortaya konan kurtuluş mücadelesi sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti dünya devletleri arasında ki saygın yerini almıştır.

       Kurtuluş mücadelesinde sergilenen inanç, azim, birlik ve beraberlik aynı kararlılıkla sürdürüldüğü takdirde ülkemizin başarıya ulaşmasının önünde hiçbir engel kalmayacaktır. ATAMIZIN Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği başta Türk Gençliği olmak üzere, büyük Türk Milleti, Milli Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla fırsat vermeyecektir. Ulu Önderimiz, “En Büyük Eserimdir” dediği Cumhuriyeti, Türk Gençliğine emanet ederek onlara duyduğu güveni, verdiği önemi göstermiştir. Türk gençliği de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ATA’mızın emaneti Cumhuriyetine sahip çıkarak, O’nun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. 

      Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde birbirine sevgi ve saygı ile yaklaşan iyi eğitim almış, teknolojik kabiliyetlerle donatılmış Türk Genci, ülkemizi en iyi şekilde yarınlara taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlık ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz başta büyük önder  Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere yakın silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlıklı güzel bir yaşam diliyorum. Yarınlarımızın güvencesi tüm gençlerimizin ve halkımızın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını” kutluyor, saygılar sunuyorum.”  

                                                                                                        

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir