Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4017 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Aralık 2013 - 01:14

19 Projenin Daha Sözleşmesi İmzalandı

Büyüt
Küçült
19 Projenin Daha Sözleşmesi
30 Eylül - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 11. Başvuru Çağrı Dönemi’nde proje başvurusunda bulunan ve Proje Değerlendirme ve Seçim Komitesi tarafından projeleri onaylanarak, sözleşme imzalamaya hak kazanan, birinci grup 19 proje sahibi ile TKDK Giresun İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu’nda sözleşmeler imzalandı.

11. Başvuru Çağrı Dönemi’nde Giresun İl Koordinatörlüğü’ne; Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi alt tedbiri kapsamında toplam 22 proje, Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım ve Et Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım alt tedbiri kapsamında 5 Proje, Yerel Ürünler ve Mikro İşletmelerin Geliştirilmesi alt tedbiri kapsamında 1 proje ve Kırsal Turizm alt tedbiri kapsamında 4 proje ile toplamda 32 proje başvurusunda bulunulmuştu.

Toplam yatırım tutarı 13 milyon 775 bin TL olan projelerden, inceleme ve değerlendirme süreci tamamlanan ve toplam yatırım tutarı 1 milyon 364 bin TL olan 19 proje, IPARD Programı kapsamında %50 hibe ile desteklenecek ve yaklaşık 674 bin TL’sı yatırımcılara karşılıksız olarak ödenecek.

Ayrıca bir önceki çağrı döneminde sunulan ve sözleşmeleri imzalanarak yatırımı tamamlanan 8 proje ile 11. Başvuru Çağrı Dönemi’nde sözleşmesi imzalanan 19 projenin 31/12/2013 yılsonu itibariyle ödenmesi planlanan toplam hibe miktarı yaklaşık olarak 1.169.154,84 TL’dir. 11. Başvuru Çağrı Dönemi’nde alınan ve toplam yatırım tutarı 12.191.703,49 TL olan diğer projelerin ise sözleşme öncesi inceleme ve değerlendirme süreci devam etmektedir.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir