Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5566 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Haziran 2013 - 09:59

2.Bozbağ Dönemi Resmen Başladı

Büyüt
Küçült
2.Bozbağ Dönemi Resmen
Yeşil-beyazlı ekibimizin Olağan Genel Kurul'u yapıldı. Tek liste ile seçime gidileceğinin açıklanmasının ardından kongreye ilgi beklenenin altında oldu. 377 delegenin 89'unun oyunu alan Mustafa Temel Bozbağ güven tazelemiş oldu.

GİRESUNSPOR’DA 2.MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI Giresunspor’da Olağan Genel Kurul yapıldı ve tek liste ile girilen seçimin ardından Mustafa Temel Bozbağ, ikinci kez başkanlığa seçildi.   Tesislerde yapılan ve saat 16.00’da başlayan Genel Kurulun açılış konuşmasını yeşil-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü İbrahim Özkul yaparken kongreye Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Giresunspor eski başkanlarından Fatih Kitapçı ve Ömer Ülkü’nün yanı sıra siyasi parti ve STK temsilcileri, delegeler ve taraftarlar katıldılar. Giresunspor’da seçimli Olağan Genel Kurul’da Divan Kurulu ise Osman Öden, Erdin Hıdımoğlu ve Volkan Türkyılmaz oluşturdu. Gelir gider tablosunun okunmasının ardından 2013-2014 Sezonuna ait bütçe açıklandı.  Ardından Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ birer konuşma yaparak istek ve görüş ve camiadan beklentilerini dile getirdiler. YETERLİ İLGİ YOKTU Öte yandan tek liste girilen seçime ilgi beklenen gibi oldu ve kongreye az sayıda delege katıldı. Toplam 377 üyeden 89’u hazirun listesini imzalarken bu üyelerin oylarını alan Mustafa Temel Bozbağ, ikinci kez Giresunspor’un Kulüp Başkanı seçildi. TOPLANTI YAPTILAR   Diğer taraftan Giresunspor Yönetim Kurulu, ilk toplantısını Genel Kurul’un hemen ardından Tesislerdeli toplantı salonunda gerçekleştirdi. Mustafa Temel Bozbağ başkanlığında toplanan yönetim kurulu 2013-2014 Futbol Sezonuna ilişkin istişarede bulundu. Görev dağılımının ise gün içerisinde spor kamuoyuna açıklanacağı ifade edildi. Mustafa Temel Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:
Talip Emiroğlu, Veli Sarıkamış, Ahmet Külekçi, Reşat Bahat, Melih Başkan, Hasan Usta, Hasan Ali Tütüncü, Muzaffer Ejder, Azmi Bük, Hüseyin Taşkın, Mehmet Salih Kazancıoğlu, Bahattin Kurt, Aslan Hakyemez, İbrahim Özkul ve Nahid Ramazan Yamak. Denetleme Kurulu asil: Fikri Çalcalı, Şinasi Kabacaoğlu, Recep Hıdır. Disiplin Kurulu asil: Uğur Larçın, Şükrü Kocuk, Aytekin Şenlikoğlu, Aytekin Şenlikoğlu, Ümit Kavak, Muzaffer Hayati Tökez. Sicil Kurulu asil: Mehmet Uğur Yamak, Halit Ayar, Metin Çimenli, Halit Özkaya, Ali İhsan Çetinkaya. Spor28.com




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir