Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5401 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2023 - 19:58

2024 barışın ve huzurun yılı olsun

Büyüt
Küçült
2024 barışın ve huzurun yılı

 

 

Belediye Başkanımız Recep Yakar, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak barış ve huzurlu bir yıl diledi.

 

Başkan Yakar mesajında: “2023 yılı sona ererken bir taraftan yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşarken bir taraftan da yakın coğrafyamızda ve dünyada devam kanlı savaşların ve hain terörist saldırıların acısını hep birlikte yaşıyor ve hissediyoruz. Umarım ve dilerim ki; 2024 yılı tüm acıların son bulduğu, tüm dünyada barışın ve huzurun hüküm dürdüğü bir yıl olsun.

 

2023 yılında da son 10 yıldır olduğu gibi, Bulancak Belediyesi olarak hizmette kaliteyi öncelikli kılarak, önemli projeleri hayata geçirdik. Bulancak için hizmet üretirken hiç bir zaman popilist bir yaklaşım sergilemedik. Attığımız tüm adımları yarınlara ulaşsın, uzun yıllar kalıcı olsun diye attık. Millet Bahçesi, Akıncı Parkı, Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Yeni Belediye Hizmet Binası, Galericiler Sitesi, cadde ve sokaklarımızın yenilenmesi gibi Bulancak ölçeğinde mega projeleri hayata geçirdik ve tüm bu projelerimizi büyük oranda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. 2023 yılı Bulancak için gelişimin ve değişimin atağa kalktığı bir yıl oldu. 2024 yılının da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetlerle sürmesi, ilçemizin yatırımlarla taçlandığı bir yıl olmasını diliyorum.


Yine Mekkenin Fethinin yıl dönümünü kutladığımız bugünün, İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir