Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16042 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Ocak 2018 - 20:00

2400 Metre Beton Yol Düzenlenen Açılış Töreniyle Hizmete Açıldı

Büyüt
Küçült
2400 Metre Beton Yol Düzenlenen Açılış Töreniyle Hizmete
Kaleboynu Mahallemizde Betonlaması Yapılan 2400 Metre Beton Yol Düzenlenen Açılış Töreniyle Hizmete Açıldı

Açılış Törenine İlçe Kaymakamımız Dede Musa Baştürk, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Ardal, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Kadın Kolları Başkanı Pınar Karaman, Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçeklesen tören ile  betonlama işlemi  tamamlanan yol ulaşıma açıldı.

Açılışta Kaleboynu Mahalle Muhtarı Ahmet Demir, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve İlçe Kaymakamımız Dede Musa Baştürk birer konuşma yaptılar.

Kaleboynu Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir , mahallemizdeki betonlama çalışmasının mahalle halkı için çok önemli bir gelişme olduğunu dile getirip, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye ve Fen İşleri Personellerine Mahalle halkım adına  teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere konuşmasında, Kaleboynu  Mahallemiz ’de uzun yıllardır sorun olan bu yolunu hizmete açmış bulunmaktayız. Betonlanan yolumuzda 1650 metre küp istinat duvarı, 3000 metreküp yol dolgu çalışması, 2400 metre yol betonlaması yapılmıştır. Yolun ulaşıma açılmasında emeği gecen herkese teşekkür ederim. Yapılan bu hizmetler ilçemize hayırlı uğurlu olsun vatandaşlarımız her şeyin en iyisini layıktır. Biz Espiye Belediyesi olarak maddi manevi her zaman sizlerin yanındayız” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir