Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5663 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2012 - 21:38

4.Osman Ağa Futbol Turnuvası Başlıyor

Büyüt
Küçült
4.Osman Ağa Futbol Turnuvası
Giresun Federasyonu'nun organize ettiği ve heryıl geleneksel hale gelen Osman Ağa Futbol Turnuvasının 4.cüsü Başlıyor.

Giresun Federasyonu'nun organize ettiği ve heryıl geleneksel hale gelen Osman Ağa Futbol Turnuvasının 4.cüsü Başlıyor.

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün yaptığı açıklamada geleneksel hale gelen dernek takımlarımızın katıldığı Osman Ağa Futbol Turnuvasının bu yılda 4.cüsünü Giresun Federasyonu olarak yapacağız 60 takımın olacağı turnuvamızda 1 - 2 hafta içinde Turnuva  Komisyonumuzu oluşturacağız ve takımlarımızla her yıl olduğu gibi bu yılda muhteşem bir organisazyonla başlayıp dostluk ve centilmenlik içinde güzel bir Turnuva organizasyonu yapacağız.  Geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz organizasyonlarda dernek takımlarımız çok güzel maçlar çıkardı burdaki amaç sadece maç değildi yeni yeni dostluklar oldu ve bunu başardık 3.Osman Ağa Şehit Bahtiyar Aydın Futbol Turnuvasında birbirini tanımayan Giresun Dernekleri hem tanışmış hem kaynaşmış oldu ve Giresunumuzun ve Derneklerimizin adı hem yazılı hem görsel basında çıktı final maçı tv'den naklen yayınlandı ki buda turnuva organizasyonunun  güzel bir tarafı  bu gibi organizasyonlar bizlerin birbirimize kenetlenmemizi sağlıyor İnşallah bu yılda güzel bir Turnuva Ortaya Koyacağız dedi.

Turnuva Hakkında İrtibat için: Abdullah Akgün 0533-624-64-60

memleketgiresun.com




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir