Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5265 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2014 - 13:35

5 bin kişiye iş sözü

Büyüt
Küçült
5 bin kişiye iş
MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum'dan 5 bin kişiye iş sözü

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum'dan
5 bin kişiye iş sözü


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Gemiler Çekeği ve Hacı Hüseyin Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 11 yıldır iktidar olan AKP'nin, TBMM’de büyük bir çoğunlukla temsil edilmesine ve tek başına iktidar olmasına rağmen her alanda olduğu gibi ekonomide de başarısızlığa uğradığına dikkat çeken Dr. Orhan Erzurum, "Ekonomik önlemlerin yetersiz olduğu ve sürdürülen ekonomi politikalarının doğru olmadığı yönündeki bütün ikazlara kulak tıkayan AKP hükümetlerinin yaptıkları uygulamalar, sonunda ekonomimizi iflasa sürüklemiştir.

Üretimden uzaklaştırılan ülkemizin eninde sonunda varacağı yerin işsizliğin tavan yaptığı, yoksulluğun yaygınlaştığı vahim bir nokta olacağı önceden belli idi. Bu olumsuzluktan en fazla etkilenen yer ise Giresun olmuştur" dedi.

İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELER

Uygulamaya koyacakları projelerin önemli ayağının istihdama yönelik olacağını belirten Erzurum, "Yatırım ve üretim eğilimlerinin güçlendirilmesi işsizliğin özümünde çok önemli destek sağlayacaktır. Zira üretmeyen bir ekonomik sistemde, işsizliğin çözülmesi ve bitirilmesi mümkün değildir.İşsizliğin nedeni işin olmaması değil, iş üretecek ekonomik dinamik ve süreçlerin bir bütün halinde ya harekete geçirilememesi ya da aşılmaz zihniyet dağlarıdır. İşsizlik bir kader bir bahane değildir. Ve asla da olmayacaktır" ifadelerine yer verdi.

5 BİN GENCE İŞ İMKANI YARATILACAK

Göreve seçilmeleri halinde Giresun’un 5 bin gencine iş istihdamı sağlayacağını vurgulayan Dr. Orhan Erzurum, şunlara yer verdi; “Benim Giresun’umun gençleri neden başka illere göç etmek zorunda bırakılıyor. Bu şehirde istihdam olsa gençlerimiz ailelerini bırakıp başka şehirlere göç eder mi? Aileler evlatlarından ayrılmak zorunda kalıyor. Dr. Orhan Erzurum olarak söz veriyorum, Giresun’da en az 5 bin kişiye iş imkânını sağlayacağız."


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir