Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5649 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2012 - 10:31

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı

Büyüt
Küçült
5 Haziran Dünya Çevre Günü
5 Haziran Dünya Çevre Günükutlamaları Vali Dursun Ali Şahin, Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Elmalı, , daire müdürleri sivil toplum kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katılımıyla Hükümet Konağı önünde yapıldı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı
5 Haziran Dünya Çevre Günükutlamaları Vali Dursun Ali Şahin, Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Elmalı, , daire müdürleri sivil toplum kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katılımıyla Hükümet Konağı önünde yapıldı.   Vali Dursun Ali Şahin’in Atatürk Anıtına Çelenk koymasıyla başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.   Günün anlam ve önemini bildiren bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Külekçi, günümüzde çevreye verilen önemin artarak çevre faaliyetlerinin çeşitlilik kazandığını söyledi. Sanayileşen ve gelişen dünya ile birlikte çevre kirliliğinin arttığını bununda tüm ülkelerin ortak sorunu haline geldiğini kaydeden Müdür Külekçi, toplumun tüm kesimlerinde çevre konusunda bilinçlendirmek ge çevreyi korumayı aşılamak gerektiğini belirtti.   Dünyanın çevre üzerine kurulduğunu belirten Vali Dursun Ali Şahin de, insanların ulaşmadığı yerlerde çevrenin mükemmel, ulaştığı yerlerde ise tahrip edilerek, kirletildiğini kaydetti. “Çevreyi kirleten de temizleyen de insan” diyen Vali Şahin, çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren aşılanması gerektiğini söyledi.   “Beyazın, yeşilin ve mavinin en güzel tonlarının buluştuğu yer olan Giresun’umuz da çevre ile ilgili faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor” diyen Vali Şahin, bu konuda denetimlerin gün gün, hiç aksatılmadan yapıldığını söyledi. Vali Şahin, “ Kalede temizlik, bakım onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kaledeki farklılığı gün gün göreceksiniz. Karadeniz sahil yolu kenarındaki dolgu alanlarının ağaçlandırılması da devam ederken köy yollarının kenarlarına da meyve fidanları dikimine başladık. Yine Sahil Yolu boyunca boyasız sıvasız evlerin sıvanıp boyanmasıyla ilgili %60’ının boya badanasını tamamladık. En kısa zamanda buda bitirilecek. Türkiye’nin hiçbir yerinde çöpler denize dökülmüyor. Önümüzdeki yıl mart ayından itibaren inşallah bizde de denize dökülmeyecek. Modern tesisimizi tamamlayacağız. Bununla ilgili onayları bekliyoruz. Tüm bunlar bittiğinde Giresun pırıl pırıl olacak” şeklinde konuştu ve yapılan çevre çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi.   Halkoyunları gösterilerinin ardından “Atık Pil Toplama” kampanyasında dereceye giren okullara ödül ve Sponsor firmalara “Teşekkür Belgeleri” verildi.    

       

 

       

 

       




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir