Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8805 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2012 - 17:25

67 Hükümlüye Denetimli Serbestlik

Büyüt
Küçült
67 Hükümlüye Denetimli
İlimizde gerekli koşulları sağlayan 67 hükümlü yeni yasa uyarınca denetimli serbestlikten yararlanarak salı verildi.

İlimizde gerekli koşulları sağlayan 67 hükümlü yeni yasa uyarınca denetimli serbestlikten yararlanarak salı verildi.   11.04.2012 tarih ve 28261 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren 6291 sayılı Kanun ile "Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Denetimli Serbestlik Hizmetleri Kanununda" yapılan yasa değişikliği sonucunda ceza infaz kurumlarında bulunan şartları taşıyan hükümlülerden Koşullu Salıverilmelerine 1 yıl ve daha az süre kalanlar Denetimli Serbestlik Tedbiri uygulanmak suretiyle tahliye edildi.   Bu kapsamda Giresun ilimizde ikamet eden (Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk hariç) ve bu yasadan yararlananların 65 Erkek 2 Bayan olmak üzere toplamda 67 kişidir. Bu kişiler denetim ve gözetim altında bulundurulmaktadır.   Bu hükümlülere yetkili birimlerce bir ya da birden fazla denetimli serbestlik tedbiri uygulanmakta olup bunlardan;   31 kişi Kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılırken, 6 kişi  Konutta akşam 20.00 İle sabah 06.00 saatleri arasında gözetim altında bulundurulmakta olup, ayrıca 63 kişi belirlenen programlara katılmasına karar verildi.   Bu yükümlülerin ilçelere göre dağılımı ise şu şekilde:   Merkezde 35, Bulancak’ da 8, Piraziz’de 2, Dereli’de 1, Keşap’ ta 6, Espiye’de 6, Yağlıdere’de 2, Tirebolu’da 3, Güce’de 1, Görele’de 1, Eynesil’de 3, Çanakçı’da 1,Doğankent’te 1 kişidir.  




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir