Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4942 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2013 - 11:01

9. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Büyüt
Küçült
9. Geleneksel Sünnet Şöleni
Belediyemiz geleneksel sünnet şöleninin 9.sunu 18.06.2012 Salı günü gerçekleştirdi.

Şölende 96 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Belediyemizce gerçekleştirilen sünnet şöleni, Cumhuriyet meydanında Çorum Belediyesi Mehtaran Takımının gösterileriyle başladı. Ardından ilçe merkezinde sünnet olacak çocuklarımız ve aileleri ile birlikte kortej yürüyüşü yapılarak şöleninin yapılacağı Doğa Piknik alanına mehter eşliğinde gidildi. Burada yapılan törende açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, gelen misafirlere hoş geldiniz dedikten sonra; “2009 yerel seçimlerinden sonra siyasi kimliğimizi bir tarafa atarak herkesin belediye başkanı, her ihtiyacı olanın doktoru, her ihtiyacı olanın yanında duranı, elinden tutanı olmaya gayret ettim. Sevgili çocuklar; kendi geçmişimizde yaşayamadıklarımızı şimdinin çocuklarında yaşıyor olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Yaptığımız hizmetlerin en güzeli çocuklara yapılan hizmettir. Çünkü çocuklarımıza yapılan hizmet geleceğe yapılan hizmet olarak görüyorum. Bir filozof şöyle der. Hayata küstüğünüzde, umutsuzluğa düştüğünüzde, çocukların gözlerine bakın, çünkü kaybettiğiniz her şeyi çocukların gözlerinde bulabilirsiniz. Onların gözlerinde umut vardır. Barış vardır. Sevinç vardır. Mutluluk vardır. Heyecan vardır. Onların gözlerinde kindarlık yoktur. Düşmanlık yoktur. Küskünlük yoktur. Ve çocuklar asla nankör değildir. Öyleyse çocuklarımıza yapılan yatırım en büyük ve en güzel yatırımdır. Sevgili çocuklar günümüze renk kattınız. Heyecan kattınız. Yine sevgili velilerimiz sizlere teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyor, programımıza katılan herkesi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Sağolun, varolun” dedi

 Şölen alanındaki program, yine mehter takımının göz dolduran gösterisinin ardından, İlçemiz Karaoğlanoğlu Camii imam hatibi Mahmut Şahin’in Kur’an-ı Kerim okuması ve  Bulancak müftülüğü tarafından oluşturulan ilahi grubunun seslendirdiği ihahilerle devam etti. Bulancak Müftüsü Şaban Sadan’ın yapmış olduğu duanın ardından, İstanbul’dan gelen sihirbaz SABU’nun gösterileri çocuklar ve katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.  Daha sonra Başkan Aydın, erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklarımıza kol saatleri hediye ederek, sünnet operasyonu için hastane giriş kartları verildi. Yapılan ikramların ardından program sona erdi.

Sünnet Şölenine, Piraziz Kaymakamı Bulancak Kaymakam Vekili Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, Piraziz Belediye Başkanı Cafer Mavi, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Hüseyin Aydın, CHP İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim, Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Emekli Kuran Kursu Hocası Nuri Genç, bazı daire müdürleri, banka müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir