Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4975 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2013 - 18:31

Ab-ı Hayat Derneği'nden, Sahabe Konferansı

Büyüt
Küçült
Ab-ı Hayat Derneğinden, Sahabe
Bulancak'ta eğitim ve kültür alanında birçok başarılı organizasyona imza atan Bulancak Ab-ı Hayat Derneği, 17 Ocak 2013 Perşembe akşamı Sahabe Konferansı düzenliyor.

Ab-ı Hayat Derneği’nden, Sahabe Konferansı

Bulancak'ta eğitim ve kültür alanında birçok başarılı organizasyona imza atan Bulancak Ab-ı Hayat Derneği, 17 Ocak 2013 Perşembe akşamı Sahabe Konferansı düzenliyor.

Türkiye genelinde ‘82 İl, 82 Sahabe’ konferansları kapsamında Giresun’da düzenlenecek programı Bulancak Ab-ı Hayat Derneği organize ediyor.

Her İl’de bir başka sahabenin anlatıldığı  konferanslar serisinin Giresun ayağında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in Halası Hz. Safiyye binti Abdul-Müttalip'in konu edileceği program, 17 Ocak 2013 Saat: 19:00'da Bulancak Otogar Düğün Salonu’nda yapılacak.

Bulancak Ab-ı Hayat Derneği’nden konferansla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dernek olarak eğitim ve kültür alanında çok çeşitli etkinliklere imza attık. Halkımızın etkinliklerimize katılımı da memnuniyet verici boyutlarda. Türkiye çapında düzenlenen ‘82 İl, 82 Sahabe’ adlı konferans serisinin Giresun ayağını Bulancak’ta yapacak olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz. İslam inanç dünyası ve İslam tarihi açısından örnek gösterilecek kişiler olarak gördüğümüz Sahabe Efendilerimizin hayatlarının anlatılacağı bu programa Bulancak’tan, Piraziz’den, Giresun merkezden ve civar ilçelerden yoğun katılım olmasını bekliyoruz. Bulancak’taki bu konferansta Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) Dedesi Hz. Abdul-Müttalip kızı, yani Peygamber Efendimiz’in Halası Hz. Safiyye’nin hayatı anlatılacak. Tüm halkımız davetlidir.”

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir