Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5899 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Ekim 2011 - 18:45

''Açılımınızdan memnun musunuz?''

Büyüt
Küçült
Açılımınızdan memnun
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum; ''Açılımınızdan memnun musunuz?''

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum;
 
''Açılımınızdan memnun musunuz?''
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı dr. Orhan Erzurum, yükselen terör olayları ve her gün gelen onlarca şehit haberlerinin arkasında, AKP iktidarının terör örgütüne verilen umut ve tavizler ile İmralı canisiyle müzakere ve mütareke arayışının bulunduğunu söyledi.
Çukurca’da meydana gelen son terör saldırısının kanlı bilançonun terörün hangi seviyelere ulaştığının açık kanıtı olduğunu vurgulayan Erzurum, yaptığı yazı açıklamada, “Bu meyanda, PKK’lı katillerin Çukurca’da düzenlediği saldırı sonucunda 24 Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 18’si de yaralanmıştır. Gözlerini kan bürümüş canilerin bu alçakça eylemini lanetliyor ve büyük bir öfkeyle telin ediyoruz. Çukurca’daki hain saldırıda kaybettiğimiz vatan evlatlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Bilinmelidir ki, terör maşaları rezil amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır” dedi.
“Ülkemiz iyi şeyler olacak sözleriyle girdiği terör kıskacında can ve derman kaybetmekte, milletimiz arkası arkasına menfur suikastların kurbanı olmaktadır” diyen Erzurum, şunlara yer verdi; “Bugünkü zaman diliminde; belini doğrultarak namlusunu üzerimize çeviren bölücü fitnenin azmasında; PKK açılımındaki inat ve ısrar, Terör örgütüne verilen umut ve tavizler, İmralı canisiyle müzakere ve mütareke arayışı, Irak’ın kuzeyindeki peşmerge kalıntılarıyla kucaklaşma belirleyici olmuştur.
Baştan beri girdiği yanlış ve karanlık yolda yüzsüzce sürünmeye devam eden Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin, “ezber bozuyorum” “tabuları yıkıyorum” “düşmanlığı kaldırıyorum” “dostluk çemberi oluşturuyorum” adı altında sürdürdüğü yanlış politikalar bugün karşımıza hezimet, hüsran ve terör olarak çıkmıştır. Bu vahim terör hadiselerinin özellikle Başbakan ve hükümetinin hareketsizliğinden ve gelişmeleri fütursuzca seyretmesinden feyiz aldığı kuşkusuzdur. Karşımızdaki kanlı sonuç Adalet ve Kalkınma Partisi için seneler içerisinde bölücülerle girdiği yakınlaşmanın neticesinden başka bir şey değildir.”
“Cinayet örgütünün sözde karargâhına, sınır ötesindeki kamplarına millet hançerinin saplanmasındaki savsaklamanın büyük bir bedeli ve ağır maliyeti olduğu net ve ortadadır” diyen Erzurum açıklamalarını şöyle sürdürdü; “ABD’nin ağzına bakan, istihbarat paylaşımından medet uman ve merkezi Irak yönetiminden insaf bekleyen hükümet, bu zamana kadar attığı bütün adımlarda iflas etmiş ve sözde girişimlerinin ne kadar boş olduğu belirginlik kazanmıştır.
Bu nedenle; terör ve bölücülüğün zirve yaptığı bölgeleri kuşatan yerlerde ‘Olağanüstü Hal’ ilan edilmesi kaçınılmaz bir hal almıştır.
Ve Kandil’de ne yapılacaksa, Kuzey Irak’taki terör inlerine nasıl bir plan icra edilecekse, buna içeride direniş göstermeye yeltenecek bedbahtlara karşı da ülkemizin içinde aynı şey yapılmalıdır.
Şehitlerimizin diyeti ve kanlarının intikamı ancak bu şekilde alınabilecektir. Milletimizin yüreğini dağlayan saldırıların öcünün alınması için Başbakan ve hükümetinin bekleyecek anı, ihmal edecek zamanı kalmamıştır.”
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi
Medya ve Propaganda Başkanlığı
     

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir