Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4150 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2013 - 15:38

Ada' dan Siyasilere STK Uyarısı

Büyüt
Küçült
Ada dan Siyasilere STK
Ankara'da yapılan ''Yerel Yönetimler Zirve Roplantısı'nda'' anlamlı bir konuşma yapan Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu 2 Başkanı Sıtkı Ada, STK'nın; ülkelerin birlikteliğindeki güçlü yapısının temellerini oluşturduğunu, ancak siyasilerin STK görmemezlikten geldiğinde yakındı…

Ankara'da yapılan ''Yerel Yönetimler Zirve Roplantısı'nda'' anlamlı bir konuşma yapan Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu 2 Başkanı Sıtkı Ada, STK'nın; ülkelerin birlikteliğindeki güçlü yapısının temellerini oluşturduğunu, ancak siyasilerin STK görmemezlikten geldiğinde yakındı…

Ada; “Halkın kendisi olan STK, siyasi arenada da söz sahibi olmalı..Üzüntümüz, gereği karda dikkate alınamama ve önemsenmemedir. Siyasette seçilenlerin parti başkanlarının tercihleri olduğu için, sıkıntı devamlı sürüyor..Yüce meçise giden seçilmişler ardına bile bakmıyor..Randevuları bile kabul etmiyorlar…Kendilerine ulaşmak isteyenlerden kaçanlar bile var.. “diye konuştu..

Şimdi bu seçilenlerde STK olarak bizlerinde önerileri olsa, bu arkadaşlar insanlara biraz daha yakın davranırlar..Kendilerine ulaşan sorunlara daha duyarlı olurlar..STK neden vardır? Neden uğraş veriyoruz..Beklenti ve çalışmalarımıza yazık oluyor..Onun için diyoruz ki;STK  siyasilerc önemsenmeli..Önerileri dikkate alınmalı..Seçmen tabanında STK var..Destek isteyenler, STK’na da destek olmalı..Seçildikten sonra her şey bitmemeli.”dedi..

Sıtkı ADA, İstanbul’da yaşayanlara da değinerek; “Örneğin Giresun’dan vereyim , adrese dayalı nüfus sayımına göre İstanbul’da 500 insanımız var. Belediye başkanı olarak Zeytinburnu, Sarıyer, Bağcılar gibi ilçelerde hemşehri belediye başkanlarımız var. Hiç birinde Giresun Sivil Toplum Kurumlarının ne desteği var, ne de önerimi var..Parti göstermiş, seçilmişler..Bu tercihler STK’na sorulsa, adaylar belki de başkaları olacak!..Parti teşkilatlarında görev alanlar, parti başkanlarının rüzgarına güvenerek tercih yapıyorlar, üstlerine öneriyorlar “diye konuştu. Aynı sıkıntıların öteki iler için de geçerli olduğunu belittti.

Başkan Ada, Türkiye Konfederasyonlar topluğu, Karadeniz Konfederasyonu ve Giresun Federasyonu olarak STK, siyasi partilerce önemsenmesinde yana olduklarını tekrarlayarak, sözlerini sonlandırdı..
Zeki Al


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir