Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6763 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Eylül 2011 - 18:56

Ahilik Haftası

Büyüt
Küçült
Ahilik
GİŞHAD Yön. Kur. Başk. Mehmet Selim KİTAPÇI' nın Ahilik haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklama

AHİLİK HAFTASI

          Günümüz Türkiye'sinde sosyo-ekonomik alanda ki faaliyetleri ile kamu kurumları ve halk arasında büyük bir iletişim ağı olan sivil toplum kuruluşları, halkın bilinçlenmesinde ve kültür düzeyinin yükselmesinde fevkalade önem arz etmektedir.  Adını ve etki alanını son yıllarda daha fazla duyduğumuz bu sivil toplum kuruluşlarının asıl temelleri türk- Osmanlı devletlerinde atılmıştır. Osmanlı ‘da sivil örgütlenmenin en önemli kuruluşlarından birisi de şüphesiz Ahilik Teşkilatıdır.

          Anadolu'da yaşayan esnaf ve sanatkârlarının birliğini, çalışma esas ve usullerini teşkil eden bu teşkilat din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeyen, herkese eşit muamele yapılan bir anlayışın simgesidir. Bizler de bu anlayışın yüklemiş olduğu sorumluluk çerçevesinde, derneğimiz Gişhad çatısı altında, ahilik teşkilatının modern çağda ki işlevlerini bize bakan yönü ile yerine getirmeye çalışmaktayız..

 
          İçinde bulunduğumuz ahilik haftası münasebetiyle, Tüm çalışanların, esnafların, tüccarların "AHİLİK HAFTASI" nı kutlar, çalışma hayatlarında başarılar ve hayırlı kazançlar dilerim…


Mehmet Selim KİTAPÇI

GİŞHAD Yön. Kur. Başk.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir