Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5021 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2013 - 18:45

Ahmet Bilge'ye Büyük Ödül

Büyüt
Küçült
Ahmet Bilgeye Büyük
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 54 yıldan beri sürdürdüğü Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri dün akşam dağıtıldı.

              Ahmet Bilge'ye Büyük Ödül

                  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 54 yıldan beri sürdürdüğü  Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri dün akşam dağıtıldı.

İHA’da 24.03.2012 tarihinde yayımlanan “Öğrencilerin Yol Çilesi” konulu fotoğrafıyla Ahmet Bilge’de Resim dalında ödüle değer bulundu.

               Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 2012 Yılı Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni, 18 Nisan Perşembe günü  saat 19.30’da The Marmara Taksim Oteli’nde düzenlenen törenle dağıttı.

               İHA Ajansı Giresun Muhabiri Ahmet Bilge’nin de Fotoğraf Dalında ödül aldığı törende Bilge’yi Giresunlu’lar yalnız bırakmadılar. Açılış konuşmasını Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Orhan Erinç’in yaptığı ödül töreninde, salondakilerden en fazla alkışı alan yine Ahmet Bilge oldu.

             Bilge ödül töreninde yapmış olduğu konuşmasında, çekmiş olduğu fotoğraf hakkında bilgi verirken şöyle söyledi; Bu ödülü almak elbette ki çok güzel bir duygu. Biliyorsunuz Giresun’da çok sevdiğimiz değerli bir Valimiz var, bizlere her zaman ‘Arkadaşlar Giresun’un imajını zedeleyecek haberleri lütfen yayınlamayalım, haberin masrafı neyse biz ödeyelim’’ der. Fakat biz bu haberi yaptıktan bir sonra o köyün yolu temizlenip, çakılandı. Aslında ödülü biz o zaman almıştık dedi.

               Bilge ayrıca haberin yayınlanmasından sonra göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı da Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’e teşekkür etti.  

          Ödül törenine TGC Başkanı Orhan Erinç, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, TGC yöneticileri ve çok sayıdagazeteci katıldı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek de ödül törenine bir mesaj gönderdi.

                   The Marmara Otelinde düzenlenen ödül törenine, Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Giresun Federasyonu Başkanı  Sıtkı Ada, Akşam Gazetesi yazarlarından Mustafa Dolu, Giresun Ajanstan Şeref Sinir, Giresun Medya Platformundan İbrahim Balcıoğlu, Kaçkar Tv den Metin Ruşen, Gazeteci yazar Seyfullah Çiçek, Görele Dernekler Federasyonundan Sadi Kaya, İHA Ajansı Muhabirleri, Sanatçı Salim Aydemir, Şaban Kutlu ve Giresun Vakfı temsilcileri katıldı.

Haber ve resim Şaban Kutlu






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir