Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9629 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2011 - 18:32

Ahmet Tekin Milli Gururumuz Oldu

Büyüt
Küçült
Ahmet Tekin Milli Gururumuz
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Kaptanı Giresun Merkez Doğumlu 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Tekin bu yıl 28. düzenlenen Avrupa-Afrika Zıpkınla Balık Avı Şampiyonasında ülkemizi temsil etti.

Ahmet Tekin Milli Gururumuz Oldu 

Türkiye Sualtı Sporları  Federasyonu (TSSF) Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Kaptanı  Giresun Merkez Doğumlu 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Tekin bu yıl 28. düzenlenen Avrupa-Afrika Zıpkınla Balık Avı Şampiyonasında ülkemizi temsil etti.


                   

Bu yıl 28. düzenlenen Avrupa-Afrika Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası Portekiz’de yapıldı.

15 Ülkeden 45 sporcunun katıldığı  şampiyonada Giresun Doğumlu ve Giresun Merkez nüfusuna kayıtlı  halen Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde Pilot 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ahmet Tekin hem takım kaptanlığını yaptı hem de bugüne kadar bu alanda ulaşılmış en iyi derecelere ulaştı. 

14-18 Eylül 2011 tarihleri arasında Portekiz’in Lizbon şehri Peniche limanından hareket eden Bot ve tekneler Peniche açıklarında kilolarca mevsim balığı avladı. Bu takımlardan biride Türkiye Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı oldu. Milli Takımımızda görev yapan takım kaptanı Giresun’un gururu 4. Sınıf Pilot Emniyet Müdürü Ahmet Tekin milli takımlarımız nezninde  bu zamana kadar elde edilen en büyük başarıyı yakaladı. 

Ahmet Tekin aynı zaman da Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek seçim gerekse de yurt içinde yaptığı seyahatlerde Helikopterini uçuran Pilot olarak ta ünlü bir hemşerimiz.

Ahmet Tekin şampiyona dönüşü  basına şu bilgileri verdi; “Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı  son yıllarda büyük bir çıkış yakalamıştır, ben takım kaptanı olarak görev yapmaktayım. Bu sene 28. düzenlenen Avrupa-Afrika şampiyonasında Portekiz’de birçok şansızlık yaşamamıza rağmen takım halinde 7.  ben ise 12. oldum. Bu zamana kadar bu elde edilmiş en iyi derecedir. Derece elde etmiş olmamıza rağmen bizler eğer sponsor firmamız son anda verdiği desteği çekmese en azından şampiyonanın yapıldığı sahada antrenman yapma ve bu bölgenin balığı olan MIRI, MÜREN, GELİNCİK Balığı yuvalarını tespit etme fırsatı olsa şampiyonada en iddialı ülkelerden biri olacaktık. Ama her şeye rağmen ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Şampiyona boyunca yanımızda olan Federasyon başkan yardımcımız ve kafile başkanımız Sayın Dr. Şahin Özen’e, sporcu arkadaşlarım Adnan Kalça, Hüseyin Taşdibi, Dalış malzemeleri desteği nedeniyle APNEA firması sahibi Cafer Muğla’ya federasyonumuz ilgililerine şükranlarımı sunuyorum.” Dedi. 
 


 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir