Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11015 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2021 - 16:08

Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı eleştirilere sert bir şekilde cevap verdi.

Büyüt
Küçült
Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı eleştirilere sert bir şekilde cevap
Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, Chp il Başkanı Fikri Bilgenin Giresun Belediyesine yönelik yapmışolduğu eleştirilere sert bir şekilde cevap verdi.

İl Başkanı TATLI;‘Giresun Belediyesinde 10 yılda bırakmış olduğunuz enkazı, yapmış olduğunuz tahribatları, har vurup harman savunduğunuz mali yapının sıkıntılarını, AK Parti Belediyesi yeni yeni topluyor. Hayal dahi edemediğiniz projeler iki yıllık gibi kısa bir süre içerinde uygulamaya konuldu. Giresun’daki değişime vatandaşlarımız bire bir şahit olurken, gündemi her zamanki gibi başka yerlere taşıma gayretini ancak Chp nin yapabileceğini’ söyledi.Başkan Tatlı; ‘Aytekin Şenlikoğlu’nun yönetimiyle birlikte göreve geldiği ilk günden bugüne dağınık halde olan bir belediyeyi, kimin hangi görevde çalıştığı dahi belli olmayan personel yapısını, bırakın proje yapmayı, maaşların dahi ödenemeyecek duruma gelmişbir belediyeyi, kısa bir dönem içerisinde toparlayıp ayağa kaldırdığını gördük. Seçim öncesi vaat edilmiş birçok proje uygulandı birçoğu da şuan devam ediyor. Ve ayrıca planlanmış projeler de yapılmak için bekliyor. Bu projeler içerisinde belediyenin kendi kaynaklarından yaptığı Bulancak durağı, Sahil aydınlatma, Kale aydınlatma ve Makine ikmal tesisleri gibi toplam bedeli 75 milyona yaklaşmış 17 ayrı proje ve çalışma uygulamaya konuldu. Ayrıca Plajlar bölgesi 1.etap Yeni Hizmet binası, Bisiklet yolu, Cephe iyileştirme Spor sahaları gibi çalışmalarına devam edilen ve toplam bedeli 45 milyonu bulan 7 ayrı projede inşallah yakın bir zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Siz bırakın bu halk için hizmet ve proje yapmayı, daha Avrupa birliğinin verdiği Atık Su projesi ile ilgili 30 milyon Euro değerinde hibe projesini elinize yüzünüze bulaşırdınız. Ama Aytekin Şenlikoğlu ve yönetimi, o 30 milyon Euro luk hibeyi çok yakın bir zamanda belediyeye kazandıracak ve atık suyla ilgili proje çalışmalarına başlayacak’ dedi.AK Parti Giresun İl başkanı Tatlı,sözlerine şöyle devam etti; ‘Bunlar belediyenin yapmış olduğu ve devam ettirdiği çalışmalar. Birde planlanmış ve uygulamaya konulacak Galericiler sitesi, Sebzehali,Fındık tüccarları merkezi, Hayvan pazarı gibi 20’yeyakın ve 110 milyon bedeliolan projeler var. Onlarda diğerleri gibi planlandığı şekliyle Allahın izniyleuygulanacaktır. Ayrıca belediyenin kredi kullandığını, borç yaptığını söylüyorlar. Eğer siz bir yerde iş yapıyorsanız, buşehir içinyatırım yapıyorsanız, oradakredi de kullanırsınız bundasorun yok,önemli olanfinansı doğru yönetmenizdir.225 milyonla neredeyseiflas durumunda olan birbelediye devraldık. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu döneminde şuana kadar 120 milyon TL’ye yakın biryatırım var, personelemaaş ödemesi deaksatılmadanyapılıyor, ayrıca diğerödemelerde planlandığı şekliyle yapılmaktadır’.

AK Parti Giresun İl Başkanı Tatlı; ‘İtfaiye binasını halbinasını biz yaptık diyorsunuz, 225 milyon borçbırakıp 10 yılda; 10-15 milyonbedeli olan projelerlemi övünüyorsunuz? Peki diğer borçve harcamaları hangi proje için nereyekullandınız? Komik olmaya gerek yok, sizin övündüğünüz bu çalışmalar AK Parti belediyesinin yapmış ve yapacak olduğu onlarca projelerin içerisinde devedekulak misalikalmaktadır. Belediyemizinson iki yılda yaptığı 17 projenin bedeli bile 120 milyon TL’dir. Çöp konusuna gelince; bununla ilgili belediyemiztarafından yakın bir tarihteaçıklama yapılmıştı ama şunu söyleyebilirim; 2009 yılında dachp belediyesi olarakgöreve geldiğinizde bu sorunu çözeceğiz demenizinüzerinden 10yıldan fazla süre geçti. Karadeniz’in tekçöp dağını siz oluşturdunuz. Şehrin tüm çöplerini bu alana döktünüz, çevreye ve denize verdiğiniz zararı Giresun halkı asla unutmayacaktır. İnşallahAKparti belediyesi olarak tahkimatsüresi bittiktensonra çöpalanı, 42ve. 47alay parkının ve çiçekkokularının olduğu, çocukların koştuğu, halkımızın vakit geçirebildiği cazibe yeri haline dönüştürülecektir. Hiç bir kimsenin belediyemizle, şehrimizin geleceği ile ilgili her hangi birendişesi olmasın.Aytekin Şenlikoğlu ve yönetimi bu şehre hizmet etme uğruna, 2028 hedefleri doğrultusunda çalışmalarınıemin adımlarla sürdürmektedir " dedi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir