Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13124 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2020 - 23:50

AK Parti İl Başkanı Tatlı Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Büyüt
Küçült
AK Parti İl Başkanı Tatlı Cumhuriyet Bayramını
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, “Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği 29 Ekim, bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle tekrar etme günüdür” dedi.

 

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, “Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği 29 Ekim, bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle tekrar etme günüdür” dedi.

Tatlı, Cumhuriyetin 97’ci kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, cumhuriyetin ve demokrasinin genç nesillerin omuzlarında daha da yüceleceğini kaydetti.

“Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini hedef alan terör örgütlerine karşı tek yürek olduğumuzu gösterme günüdür” diyen Tatlı şunları ifade etti;

“Bu anlamlı duruşumuzla, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız. Çünkü biz, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçılarıyız. İlan edildiği günden beri Türk milletinin çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkma çabasının simgesi olan Cumhuriyet, hem her alanda ilerleyişin kaynağı, hem ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü savunmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle aydınlanmış yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, bu değerleri gelecek kuşaklara teslim etmek bizlere düşen en büyük görevdir. İnanıyorum ki; Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz genç nesillerin omuzlarında daha da yücelecek ve ülkemiz muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacaktır. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 97 ’ci kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir