Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6464 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2012 - 11:04

Ak Parti İl Yönetiminden Feshane Çıkarması

Büyüt
Küçült
Ak Parti İl Yönetiminden Feshane
AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, AK PARTİ İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İstanbul Feshanede yapılan Giresun Günlerine çıkarma yaptı.

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, AK PARTİ İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İstanbul Feshanede yapılan Giresun Günlerine çıkarma yaptı.

 

Taksimdeki yürüyüşten sonra Giresun Günlerinin açılışına katılan heyet daha sonra  Orman ve Su İşleri Bakanı Sn. Veysel EROĞLU, AK PARTİ Grup Başkan Vekili Sn. Nurettin CANİKLİ ve Giresun Milletvekillerimiz Sn. Mehmet GELDİ, Sn. Adem TATLI, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ile stantları tek tek gezerek hemşerileri ile  buluştu.

 

Ayrıca İstanbul’da bulunduğu süre zarfında Giresunlu Hemşerimiz Bağçılar Belediye Başkanı Sn. Lokman ÇAĞRICI’yı makamında ziyaret etti. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Bağcılar Belediye Başkanı ise başarılı çalışmalarından bahsederek AK PARTİ’li Belediyelerin yaptıkları çalışmalarla marka belediyeler haline geldiğini söyledi. İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK’te Giresunlu bir Hemşehri olarak  Bağcılar İlçesinde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti.

 

Daha sonra Esenler Belediye Başkanı Tevfik GÖKSU ve İlçe Başkan Yardımcısı Giresunlu hemşerimiz Faruk AYDIN’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlere İl Başkan Yardımcıları Mustafa KARADERE, Hakan KORKMAZ, Şükrü KAHRAMAN, Emrullah ÇAKIRMELİKOĞLU ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri S.Servet BOZBAĞ, Abdusselam ÇAĞRICI ve İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız Sn. Kadir AYDIN, Abdurrrahman KIRHASANOĞLU, Ahmet ŞAHİN, İskender GENÇ, Harun ÖZTÜRK ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin KARADAĞ katıldılar.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir