Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5206 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2013 - 20:16

Akil İnsanlar Heyeti Valilikte

Büyüt
Küçült
Akil İnsanlar Heyeti
Çözüm sürecini anlatmak için ilimize gelen Akil İnsanlar Heyeti Yusuf Şevki Hakyemez Başkanlığında Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret etti.

Giresun’daki izlenimlerini anlatan Başkan Hakyemez, “Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Giresunluları dinlemek için geldik. Bölgede 15. Toplantımızı gerçekleştirdik. Giresun’daki toplantı en entelektüel ve seviyeli olanıydı”dedi.

Heyet üyelerini Giresun’da görmekten mutlu olduğunu belirten Vali Şahin, “Giresun doğrudan yana. Keşke bu çözüm süreci 5 sene önce olsaydı da kanlar akmasaydı. Kavganın kazananı yoktur. Vali olduğum dönemde Giresun’da 3 şehit cenazesi geldi. Sürecin sonuçlanmasıyla birlikte akan kan duracak ve Türkiye her alanda büyük bir sıçrama yapacak.”şeklinde konuştu.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir