Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5073 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2013 - 23:05

Aksa ''telafi edeceğiz''

Büyüt
Küçült
Aksa telafi
Dün akşam Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret eden AKSA üst yönetimi ilimizdeki doğalgaz ve elektrik aksaklıklarının telafi edileceğini söyledi.

Aksa ''telafi edeceğiz''

            Dün akşam Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret eden AKSA üst yönetimi ilimizdeki doğalgaz ve elektrik aksaklıklarının telafi edileceğini söyledi.               AKSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Aksa Elektrik ve Doğalgaz Grup Başkanı Yaşar Aslan, AKSA Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı ve diğer Aksa yetkilileri Vali Şahin’e elektrik ve doğalgaz ile ilgili ayrıntılı bilgi sundular.               Grup Başkanı Yaşar Aslan ve Grup Genel Müdürü Alper Konyalı doğalgaz yüklenici firmasının taahhütlerini yerine getirmediği için sözleşmesinin fes edildiğini, İstanbul Metrobüs hattını yapan tecrübeli bir yüklenici firma ile yeni bir sözleşme yaptıklarını ve en kısa sürede çalışmalara başlanılacağını belirttiler..               Elektrikle ilgili bilgide veren yetkililer geçen yıl elektrik yatırımları için ayrılan 18 milyon TL nin şuana kadar 10 milyonunun kullanıldığını geri kalan miktarın ise kullanılmaya devam ettiğini bu yıl ise 20 milyon TL lik bir yatırım öngörüldüğünü kaydettiler. Aslan ve Konyalı doğalgaz çalışmalarına ağırlık vereceklerini ve elektrik şikayetlerinin en aza indirilmesi için gerekli çalışmayı yapacaklarını sözlerine eklediler.               Vali Şahin de enerjinin yeme-içme su kadar önemli olduğunu belirterek, “Gönülden evet diyerek işe başlarsanız hem doğalgaz hem de elektrik sorunu çözeceğinize inanıyorum. Bu yıl 5 Bin haneye doğalgaz bağlanacak sözünüz havada kaldı. Bu eksikliğinizi telafi ederek bu yıl 10 bin haneye doğalgaz verilmesini istiyorum. Elektrikte de ayni hassasiyeti göstererek sorunun çözümünü bekliyorum. Her iki konunun da sürekli takipçisi olacağım.” diye konuştu.            

       





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir