Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6385 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2013 - 10:32

Aksu, Uluslararası Giresun Aksu Festivali Programını Açıkladı

Büyüt
Küçült
Aksu, Uluslararası Giresun Aksu Festivali Programını
36. Uluslar arası Giresun Aksu Festivali Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantı ile basın mensuplarına tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu 36. Uluslar arası Giresun Aksu Festivali’nde yapılacak olan etkinlikleri anlattı.

Festivale bu yıl katılan dans topluluklarının KKTC, ABD, Litvanya, Polonya, Japonya ve Tekirdağ olduğunu ifade eden Aksu etkinliklerin 18 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'da Eski Seka Kağıt Fabrikası alanında yapılacak olan Off-Road yarışı ve saat 15.00'da Atatürk Meydanı'ndaki Foroğraf sergisi ile başlayacağını belirtti.

19 Mayıs Pazar günü etkinliklerinin Gemilerçekeği dolgu alanında 11.00'da yapılacak Off-Road yarışları ile başlayacağını ifade eden Aksu, "Saat 12.00'da Cumhuriyet Parkı'nda Bisiklet Yarışı Ödül Töreni, saat 13.00'da Yüzme Havuzu Oyun Salonu'nda Santranç Turnuvası Ödül Töreni, Saat 17.00'da Sagae Caddesi, Atatürk Meydanı güzergahında Festival Defile Yürüyüşü, Saat 18.00'da Atatürk Meydanı Sergi Alanı'nda Kardeş Şehirler Sergisi, Saat 20.30'da Liman sahasında Festival ateşi ve Haluk Levent Konseri gerçekleşecek." dedi.

20 Mayıs etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağını ifade eden Aksu, "20 Mayıs'ta Atatürk Meydanı'nda yapılacak saygı töreninin ardından, Festival alanında Festival Açılış Töreni, Mayıs Yedisi Geleneklerinin Sembolize Edilmesi, Halk Oyunları ve Müzik Şöleni, 14.00'da Giresun Kalesi'nde Halk Dansları ve Müzik Şöleni, Liman sahasında, Türk Hava Kuvvetleri Yıldızlar Gösterisi, Saat 19.00'da 19 Eylül Spor Salonu'nda Göksel konseri ve Halk oyunları gösterileri yapılacak. Aynı gün yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Saat 10'da etkinliklerimize katıldıktan sonra saat 12.00'da Şehir mezarlığı yanında Cami temel atma törenine, saat 15.00'da Atatürk Meydanı'nda, Yeni itfaiye binası, Atatürk Meydanı, yeni ek hizmet binasının toplu açılış törenini gerçekleştirecek. Hemen ardından Tekirdağ Belediyesi ile kardeşlik sözleşmesi imza töreni gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Aksu, 21 Mayıs Salı günü Saat 14.00'da Kayadibi Okul bahçesinde, Saat 17.00'da Atatürk Meydanı'nda, saat 19.30'da Teyyaredüzü Mah. Okul Bahçesinde halk dansları gösterileri ve müzik şöleni gerçekleşeceğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü, "Aynı gün akşam GRÜ Gazipaşa yerleşkesi Spor salonunda Giresun Musiki Cemiyeti konseri yapılacak. 22 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00'da Geleneksel Aksu koşusu, saat 15.00'da Çıtlakkale Barış Manço Parkı'nda Saat 17.00'da Atatürk meydanında Halk dansları ve müzik şöleni sergilenecek. Saat 20.30'da ise Grup Model konseri ile festival kapanış şöleni yapılacak. 23 Mayıs Perşembe de son olarak Platin Bilardo Salonu'nda Bilardo Turnuvası finali, saat 19.00'da Vahit sütlaş sahnesinde Can Akengin şiir yarışması ile festival son bulacak."

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir