Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4726 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2013 - 13:23

Akten, Gümbür Gümbür Geliyoruz

Büyüt
Küçült
Akten, Gümbür Gümbür
AYHAN AKTEN AK PARTİ GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BASIN AÇIKLAMASI

GÜMBÜR GÜMBÜR ÇALIŞIYORUZ    

      Ak Partimizde aday belirleme çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir.

      Aday belli oldu şeklindeki haberler spekülasyondan ibarettir. Maalesef bazı kişiler ismimizin olmadığı , 5 kişilik anketler yaparak Giresun kamuoyunu yanıltmak , şahsım üzerinde oyunlar oynamak istemektedirler. 2009 yılındaki sahte ankete benzer ayak oyunları oynanmaktadır . Ama kimse bu şehre hizmet etmemize engel olamayacaktır.           

       Sahte açıklama ve anket yaptıranlar maalesef kendilerini küçük düşürmekten , partimize zarar vermekten başka iş yapmamaktadır. Söylentilere ve haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum.

       Samimiyetimizle mücadelemize , çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temayül ve önceki yapılan anketlerden ne durumda olduğumuzu biliyoruz.

       Giresun Belediyesi'ni Ak Partinin kazanmasını  , hükümetle uyumlu , sorunların çözümü için farklı anlayışla çalışan , küçük değil büyük düşünüp faydalı işler yapan belediye arzu ediyoruz.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA HER YERE GİRİYORUZ

       Bu partide en uzun süre il başkanlığı yaparak büyük sorumluluklar almış birisi olarak aday olup belediyeyi kazanmamız için ekip ruhu içinde çalışıyoruz. Geçmişte yaptıklarımızın rahatlığıyla her eve ve işyerine rahatlıkla giriyoruz.

        Giresun'un her karışında birebir çalışma ve toplu toplantılarla vatandaşımızı dinliyor , anlatıyor , not alıyor ve geleceğin alt yapısını oluşturuyoruz. Halkımızla kucaklaşıyoruz.Vatandaşımızın bize söylediği  sözlere ve dualara  layık olacağımıza söz veriyorum. Dün ne idiysek bugün oyuz. ve yarın değişmeden öyle olacağız.Saygılarımla.     




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir