Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6255 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2013 - 21:25

Altın Adama Altın

Büyüt
Küçült
Altın Adama
Vali Dursun Ali Şahin, ücretsiz olarak Türkiye'de ve dünyada en fazla cami projesini çizen hemşerimiz, Ali Bahat'ı büyük altınla ödüllendirdi.



Bugüne kadar ülkemizin dört bir yanında ve yabancı devletlerde yüzlerce caminin mimari projesini ve bir çoğunun da statik projesini hazırlayan Bahat’ı kutlayan Vali Şahin, “Allah razı olsun hakikaten sen Giresun için nimetsin. Yapmış olduğun hizmetler hakikaten bizi de son derece mutlu ediyor. Çünkü bu güne kadar bana  200’ün üzerinde camii projesine imza atmanız gurur verici. Hele de cami projelerinde Osmanlı Türk mimarisini yansıtan   camii projeleriyle Allah’ın evini dünyada yapma görevini bir nevi üstlenmiş bir şahsiyet olarak sizi kutluyorum. Giresun’umuza büyük önem verdiniz. Ben şimdi Sarayburnu camiinin de sizin tarafınızdan çizildiğini öğrendim. Şaşırmakla birlikte son derece mutlu oldum. Nice Sarayburnu Camileri çizmenizi diliyorum.” dedi.

Bahat’ı  büyük altın ve teşekkür belgesi ile  ödüllendiren Vali Şahin, “Böyle bir Giresun’lu şahsiyeti ancak bizde en kıymetli şey altınla ödüllendiririz. Çünkü  altın  kıymetli kişilere verilir. Bende sizin kıymetinizi ve değerinizi gösteren bu altını  size veriyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bundan sonra da Allah’ın evini yapma çalışmalarınız devam eder. “ şeklinde konuştu.

Türkiye’nin dört bir yanında  cami projelerine imza atmasına rağmen ilk kez bir Vali tarafından ödüllendirildiğini belirten Bahat, Vali Şahin’e teşekkür ederek “Son seneler de, tarihi şahsiyetlerle ilgili olarak camiler yaptık. İzmir Kınalı Kuzular Camii malum hepimizin şehitleri var orada., Afyonkarahisar Da Karamustafa Paşa Camii gibi pek çok cami hazırladım. Giresun da üniversite Camii’ni modern ve gelenekseli birleştirerek hazırlıyorum. Yine ayrıca inşallah Alucra da bir camiini projesi  hazırlamaya başladım. Yani sırada bekleyen  elhamdülillah çok camiiler var. İnşallah ömür devam ettiği müddetçe yapmaya devam edeceğiz. Elden geleni yapacağız. Kadirşinaslığı için, iltifatı için sayın Valime ve  ilgililere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Yaptığı  Cami mimari projelerinden Allah rızası haricinde hiçbir bedel talep etmeyen Bahat, Giresun İli Merkez İlçe Seyyid Vakkas Cami, Giresun İli Bulancak İlçesi Sarayburnu Cami, Giresun İli Merkez İlçe Çıtlakkale Mahallesi Seyyid Mehmet Paşa Cami, Giresun İli Merkez İlçe Çıtlakkale Mahallesi Fatih Cami, Giresun İli Merkez Teyyaredüzü Mahallesi Serpile Hatun Cami, Giresun İli Merkez İlçe Çaldağ Merkez Cami olmak üzere Giresun’da: 70, Trabzon’da: 43,Ordu’da 29 olmak üzere Türkiye’nin dörtbir yüzlerce  cami projesi yapmıştır.  Bahat’ın yurtdışındaki bazı ülkelerde bulunan cami projelerinde de  imzası .bulunmaktadır.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir