Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7718 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Haziran 2013 - 18:06

Alucra Devlet Hastanemiz Şenlendi

Büyüt
Küçült
Alucra Devlet Hastanemiz
Alucra Devlet Hastanemizin en son 1986-1996 yıllarında aktif olan ameliyathanesi ilçemize atanan Operatör Doktor Op. Dr. Salim Balın ile yeniden faaliyete geçti.

İlçemize atanan hekimlerimizle yeniden faal bir konumuna geçen Hastanemizde;

İç Hastalıkları Uzm. Dr. Mustafabüyükkör, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Salim Balın,  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr Banu Aykut, Aile Hekimi Uzm. Dr Yaprak Pelin Gündoğdu ile hastalarımıza hizmet verilmektedir.

Aynı zamanda mesai saatleri içerisinde Dahiliye Polikliniği Uzm. Dr. Mustafa Büyükkör, Genel Cerrahi Polikliniği; Op. Dr. Salim Balın, Pediatri Polikliniği; Banu Aykut, Aile Hekimliği Polikiniği; Yaprak Pelin Gündoğdu, Diş Polikliniği; Dt. Uğur Aykut ve mevcut 4 acil hekimimiz ile 24 saat acil serviste halkımıza hizmet sunulmaktadır.

Ayrıca hastanemizde Diyaliz Merkezi bulunmaktadır.  2007 yılında Hacıllı Köyünden Ahmet (Şükrü) Taşkın'ın öncülüğünde başlatılan kampanya sonucu Alucra Vakfı ve Alucra İş Adamları Derneğininde desteği ile ilçemize kazandırılan diyaliz cihazları sonucu diyaliz hastalarına önemli bir katkı sağlanmıştır. Hastalarımızın isteği üzerine normalde 2 Seans olan diyaliz 3’e seansa çıkarılarak  08:00-12:00, 13:00-17:00, 18:00-22:30 saatleri arasında 6 gün yöre insanımıza hizmet vermektedir.

Hastanemizde 4 yıldır kullanılmayan ve yeniden aktifleştirilen ameliyathanemizde Op. Dr. Salim Balın tarafından ilk ameliyat Hastanemiz Başhekimi İç Hastalıkları Uzm. Dr. Mustafa Büyükkör’e yapıldı. 29.05.2013 tarihinde yapılan Lipomektomi ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ameliyat sonrası ameliyat olan Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa Büyükkör; “Hastanemizde yapılan ameliyatı başarıyla gerçekleştiren hekimimizi ve ekibini tebrik ederek, hastalarımızın hastanemiz ve hekimlerimizi gönül rahatlığıyla tercih edebileceğini” iletti.

Ayrıca 05.06.2013 tarihinde de Devlet Hastanemizde bir Fıtık Ameliyatı başarıyla gerçekleşmiştir.

Ameliyathanemizde Yapılabilen Ameliyatlar;

* Tiroid (Goitre-Guatr)
* Paratiroid
* Meme Ameliyatları
* Safra Kesesi Ve Safra Yolları
* Hemoroid
* Perianal Fistül
* Anal Fissür
* Kasık Fıtığı (İnguinal Herni)
* Kıl Dönmesi (Sinüsplenoidale)
* Lipom(Yağ Bezesi),Sebase Kist

Yakın Zamanda Yapılacak Ameliyatlar;

* Laparoskopik Mide Fıtığı (Hyatus Fıtığı)
* Laparoskopik Gastroözefageal Reflu Hastalığı (Gör Hastalığı)
* Laparoskopik Fıtık
* Endoskopi (Gastroskopi, Kolonoskopi)

Laparoskopi Ve Endoskopi Ünitelerimiz Kurulum Aşamasında

Alucra Devlet Hastane yönetimi hemşirelerimize ve hastalarımıza tedavi sürecinde gösterdikleri hassasiyetden dolayı teşekkürlerini ileterek her daim ilçe insanına hizmetten mutluluk duyacaklarını ifade etmiştir.

Alucrahaber.com




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir