Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4734 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2013 - 00:48

Alucra Vakfı Giresunluları Taksim'e çağırıyor

Büyüt
Küçült
Alucra Vakfı Giresunluları  Taksime
Giresun Günleri kapsamında yapılacak olan 2. Taksim yürüyüşüne 3 gün kala Vakıf sitesinde bir duyuruyla tüm Giresunluları 28 Nisan Taksim Yürüyüşü’ne katılmaya ve desteklemeye çağırdı.

Alucra Vakfı Giresunluları  Taksim'e çağırıyor


Giresun Günleri kapsamında yapılacak olan 2. Taksim yürüyüşüne 3 gün kala Vakıf sitesinde bir duyuruyla tüm Giresunluları  28 Nisan Taksim Yürüyüşü’ne katılmaya ve desteklemeye çağırdı. 

Geleneksel Giresun Günleri organizasyonunda 2. gerçekleştirilecek olan Taksim Yürüyüşü 28 Nisan 2013 Pazar günü saat 13:00’da Galatasaray Lisesi önünde başlayacağını duyuran Alucra Vakfı sitesinde, Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı Sinan Karaveli imzasıyla şu ifadelere yer verildi:

“Eyüp İlçesi Feshane Fuar Merkezinde 2 – 3 – 4 – 5 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenecek 7. Giresun Günlerinde Alucra’mızı da temsilen standımız olacaktır.

Milletvekilleri, bürokratlar, yerel yönetim temsilcileri, kaymakamlar, belediye başkanları, STK yöneticileri, il, ilçe ve köy derneklerimizin temsilcileri ve üyeleri, yerel ve ulusal basından temsilcilerin davet edildiği yürüyüş görsel ve yazılı basın tarafından takip edilerek bütün dünyada paylaşılacaktır.

Yürüyüşte bölgemizin değerlerini taşıyan dövizlerin yanısıra folklor grupları, maskotlar, yürüyen reklam panoları ve diğer görseller de yer alacaktır.

Protokolun yanısıra ilimize bağlı ilçe ve köylerimizin yöresel kıyafetler ve değişik sunumlarla yürüyüşümüze renk katacaklardır. 

Bu manada siz değerli hemşerilerimizi de gerçekleştireceğimiz bu iki etkinlikte Alucramızı temsilen aramızda görmek bizleri mutlu ve güçlü kılacaktır.”

 

haber: Zeynep Yıldız




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir