Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4302 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2023 - 17:01

ALUCRALILAR GAZİ MECLİSTE VEKİLLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
ALUCRALILAR GAZİ MECLİSTE VEKİLLERİMİZİ ZİYARET

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu genel başkanı Süleyman Baba ve 36 köy dernek başkanlarından oluşan heyet Giresun Milletvekillerini ziyaret etti.

Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Süleyman Baba ve heyeti ile Alucra dernek başkanları, Ak Parti İstanbul milletvekili Büşra Paker, Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez, Ak Parti Giresun milletvekili Hasan Turan ve MHP Giresun milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ziyaret edilerek gündemde olan konular değerlendirildi.

Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi ve Alucra Çamlıyayla Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneğinin Genel Başkanı Hüseyin Bektaş konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Bugünkü gazi meclis ziyaretimizde yine Giresun adı geçen her yerde olma sözümüz vardı. Hemşerimiz meclisimizin gülü Sayın Büşra Paker, Giresun’umuzun yiğit, mert vekili, meclis idare amirimiz Sayın Hasan Turan, Giresun vekillerimiz Sayın Nazım Elmas, Ali Temur ve MHP Giresun Milletvekilimiz Sayın Ertuğrul Gazı Konal beyleri ziyaret ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı tüm vekillerimize çok teşekkürler ediyorum. Ayrıca bizleri meclise davet edip bize olağanüstü ilgi gösteren en üst seviyede ağırlayan vekilimiz Büşra Paker hanımefendiye başarılar diliyorum. Yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Haber: Yavuz Kayacık



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir