Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5294 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2013 - 02:27

Asfalt Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor

Büyüt
Küçült
Asfalt Sathi Kaplama Çalışmaları
İl Özel İdaresi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkeze bağlı Güveç köyünde geçtiğimiz günlerde başlayan asfalt sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.

Asfalt Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor

İl Özel İdaresi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkeze bağlı Güveç köyünde geçtiğimiz günlerde başlayan asfalt sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, "Yaz sezonuyla birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Akıncı ve Seyit köylerimizde 4,5 km bir asfalt sathi kaplama çalışmamız olmuştu. Oradaki çalışmalarımız ardından Merkeze bağlı Güveç köyümüzde de 3 km asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı. Güveç köyümüzde daha önceki yıllarda 1. Kat asfalt sathi kaplama çalışması yapılmıştı. Ancak aradan gecen sürede çeşitli nedenlerden dolayı bazı yerlerde bozulmalar oluştu. Bu bozulmaların tamiri, yolun standardının yükseltilmesi ve daha sağlıklı olması için 3 km 2. Kat asfalt sathi kaplama yaparak çalışmalarımızı tamamladık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sevgili hemşerilerimize hizmetimiz ve çalışmalarımız devam edecek " dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir