Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7271 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Mart 2011 - 18:39

Av. Sabri Öztürk Göreve Başladı

Büyüt
Küçült
Av. Sabri Öztürk Göreve
AK Parti Giresun teşkilatındaki kaos ortamı Avukat Sabri Öztürk ün atanmasıyla çabul aşıldı.

Sabri Öztürk'ün medyaya ilk açıklaması

AK Parti Giresun İl Başkanı olarak atanmış olmamız nedeniyle bugün bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Kuruluşundan bu güne yaklaşık 10 yıllık sürede ülkenin yüzyıllık sorunlarına çözüm getiren AK Parti'nin İl Başkanı olarak atanmak büyük bir onur, büyük bir görev. Bu görevi yerine getirmek, bizleri buna layık görenleri mahcup etmemek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.

İl Başkanı olarak şahsımın tek başına yürüteceği hizmetten çok tüm teşkilat mensupları olarak birlik beraberlik içinde yapacağımız hizmetler bizi başarıya götürecektir inancındayım. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi " AK Parti'de "ben" değil  "biz"  olacağız". Kuruluşundan bugüne kadar hizmeti geçmiş İl Başkanlarından mahalle temsilcilerine,  milletvekillerinden üyelerine kadar aktif görevde olsun veya olmasın tüm arkadaşlarımızla hep birlikte el ele vereceğiz.

Çalışmalarımızda AK Parti'nin kurucu iradesi ile ortaya çıkan kimsesizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Toplumun tüm katmanlarını en alttan en üste , kucaklayacağız. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız.

Giresun'un sorunlarının çözümü için bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bu şehirde yaşayan insanlar olarak Giresun'un marka değerine bir şeyler katan herkese her türlü desteği vereceğiz. Yeter ki Giresun kazansın, Giresunlu kazansın.

Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından siyasi parti temsilcisi olarak, devletle millet arasında köprü olacağız. Siyasette eşit ve dengeli, bürokrasiyle sıcak bir çizgide hizmet üretme çabası göstereceğiz. Herkese kulan veren, Giresun'un her ilçesine her noktasına eşit muamelede bulunan bir anlayışla hareket edeceğiz.

Yeni Türkiye'nin mimarı olan AK kadrolarda yer almak büyük bir onur. 2011 genel seçimlerine az bir zaman kala, Türkiye'nin ilk sivil anayasasını yapacak milletvekillerinin seçilmesi için tüm gücümüzle bu seçimde çalışacağız. Yeni anayasa yapıldığında bu tarihi onur çalışan tüm arkadaşlarımıza, milletimize ait olacaktır. Bize düşen bu aşk ve şevkle bunu koordine etmektir.

İşimiz çok, zamanımız az. O yüzden hep birlikte el ele vererek bunu başaracağınıza yürekten inanıyorum.

Bugüne kadar AK Partiye hizmeti geçen tüm milletvekillerine, tüm kuruculara, yönetim kurulu üyelerine, il başkanlarına, aktif görev alsın almasın tüm gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle bizleri arayan, tebrik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu atamanın milletimize, partimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun...



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir