Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6957 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2012 - 18:34

Av.Ömer Narin'in Acı Günü

Büyüt
Küçült
Av.Ömer Narinin Acı
Bursa Barosunun başarılı ve deneyimli avukatlarından Giresunlu hemşerimiz ve Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkan yardımcısı Av.Ömer Narin babasını kaybetti.

Bursa Barosunun başarılı ve deneyimli avukatlarından Giresunlu hemşerimiz ve Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkan yardımcısı Av.Ömer Narin babasını kaybetti.

 

Acı haberi Bursa’da öğrenen Av.Ömer Narin, defin işlemine katılmak üzere acil olarak Tirebolu’ya geçti.

 

Dün akşam saatlerinde hayata veda eden 80 yaşındaki Mustafa Narin bugün Tirebolu’da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Merkez Kurcakale mezarlığında son yolcuğuna uğurlanırken, Mustafa Narin’in aniden hayata veda edişi yakınlarını ve ailesini derin üzüntüye soktu.

 

Aydındere Haber olarak merhum Mustafa Narin’a Allah’tan rahmet, çok kıymetli hemşerimiz Av.Ömer Narin başta olmak üzere ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı dileriz.

 

Başkan Aktaş’tan Başsağlığı Mesajı

 

Öte yandan Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Üzeyir Aktaş’da, Mustafa Narin’in hayata veda ettiği haberini derin üzüntü içerisinde öğrendiklerini açıklarken, “Bursa’daki Giresunluların başarılı Avukatlarından, aynı zamanda yol arkadaşımız Av.Ömer Narin ve ailesine Bursa Giresunlular derneği yönetim kurulu olarak Allah’tan sabır, Merhum babamız Mustafa Narin’a Yüce Mevladan rahmet diliyorum” dedi.  




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir