Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11242 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2021 - 09:29

AVRUPA GİRESUN FEDERASYONUNDAN GİESUNSPOR AÇIKLAMASI

Büyüt
Küçült
AVRUPA GİRESUN FEDERASYONUNDAN GİESUNSPOR

 

“GURUR DUYDUK”

 Avrupa Giresun Dernekleri Federasyonu (AGF) Başkanı Metin Çoban, GZT Giresunspor’un 44 yıllık hasrete son vererek Süper Lig’e yükselmesinden çok büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Çoban, yaptığı açıklamada; “Bizler memleketimizden binlerce kilometre uzakta Giresunspor’un başarılarıyla her daim mutlu olduk, gurur duyduk.

2020-2021 sezonunda TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Giresunspor’umuzun bu tarihi başarısında emeği bulunan kulüp başkanımız Hakan Karaahmet’ten malzemecimize kadar herkese öncelikle bizlere yaşattıkları büyük sevinç nedeniyle teşekkür ediyoruz. Giresunspor’a yeni sezonda mücadele edeceği Süper Lig’de başarılarının devamını diliyoruz.

Avrupa Giresun Federasyonu ve bu çatı altında toplanan dernekler olarak Giresunspor’umuzun her daim yanında ve destekçisi olduğumuzun bir kez daha kalın çizgilerle altını çiziyor, tüm hemşerilerimize ve büyük Giresunspor camiasına saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TAG: Föderation der Giresun Vereine in Europa e.v



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir