Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5888 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Kasım 2013 - 09:56

Aydın, Bulancak İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Büyüt
Küçült
Aydın, Bulancak İçin Aday Adaylığını
Giresun İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Eğitim Kültür Vakfı (GİMEV) Başkanı Ali AYDIN, bugün aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Ali Aydın, Bulancak İlçe binasında düzenlediği basın toplantısı ile kendisini ve projelerini Bulancak halkı ile paylaştı.

2023 Vizyonuna yakışan bir Bulancak için aday olduğunu açıklayan Ali AYDIN, Karadeniz, dünyanın en güzel bölgelerinden biri. Biz Bulancak'ı yönetmeye adayız. Yıllardır edindiğimiz belediyecilik tecrübemizi yaşadığımız topraklara, canımız Bulancak’ a aktarmak için bugün adayız” dedi.



 “Altyapı problemini halledeceğiz. Bulancak otopark problemi yaşamayacak” diyen Ali Aydın, “Çöp probleminin çözümünü biliyoruz. Uzmanlığımız bu problemi kökünden çözmeye yeterli. Hatta çöpünden sıcak suyuyla ısınan, bölgeye elektrik verecek çok ciddi projelerinin olduğunu açıkladı.

“15 mahallenin hatta köy yolların problemini birlikte çözeceğiz" diyen Ali Aydın şunları kaydetti: “ Yol olmadan şehircilik olmaz, hizmet olmaz. Yol medeniyettir. Yol gelişmişliğin ölçüsüdür. Ve yol Bulancak'ımızın olmazsa olmaz hizmet alanıdır. Köyleriyle beraber 63.000 nüfusun mutluluğunu sağlamak zor değil. Ulusal anlamda köklü hizmetleri devletimiz, hükümetimiz zaten yapıyor. Biz bireysel anlamda bu hizmetlerin önceliklerini tespit edip icrasına adayız. Bunda da tecrübeliyiz. Bulancak'ın 15 mahallesinde istişare meclisleri kuracağız. Bu meclislerimizin kararlan öncelikli icatlarımız arasında olacak. En az ayda bir kapınızı çalan, çayınızı içen, derdinizle dertlenen, sevincinizle sevinen Ali AYDIN olmaya söz veriyorum. Başkanlık kapısı hiç kapanmayacak, telefonumuz 24 sat açık olacak. Sizin, yanınızda yer alan bir başkan bulacaksınız her durumda. Karadeniz sahil yolundan gecen bir kişi Bulancak sınırına girdiği anda farkı görecek. Mimari, estetik, peyzaj farkı "Burası Bulancak" dedirtecek. Bu mümkün. Bulancak'a gelen misafir turist, akrabamız ve gurbetçiler "Benim Bulancağım duygusu ile gidecek. Dertlenmeyecek, şikâyet etmeyecek, hayıflanmayacak Bilecek ki en küçük bir sorun bile belediye başkanlığına iletildiğinde ilgi alaka görecek, önce tespit, sonrada çözüm, için elden gelen ivedilikle yapılacak. Bulancak'ta ihtiyaç sahibi kalmayıncaya kadar sosyal projeler devam edecektir. Biz kimsesizlerin kimi olacağız.”

"Belediyecilik bizim işimiz ve şimdiye kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diyen Ali Aydın, “Diğer aday adayı olan hiçbir arkadaşımla ilgili bizden olumsuz anlamda söz duymayacaksınız, Duyamayacaksınız. Her arkadaşım bizim kadar değerli ve kıymetlidir. AK Partimizin adayı kim olursa olsun arkasında nefer oluruz, olacağız da. Bulancak'ın güzel insanları yani sizler bizim için önemlisiniz. Biz sizlere hizmet etmeye adayız. Biz Güzel ilçemizi Gülistan yapmaya talibiz. Niyet hayır, akıbet hayır. Biz niyetimizde samimiyiz. Başlanmış ve başlanacak projelerin takipçisi olmaya devam edecğiz. Şehrimize hizmet eden, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, vefat eden kardeşlerimize Allah'dan rahmet diliyorum” dedi.




AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Ali Aydın’ın özgeçmişi:
Doğum yeri Bulancak/Bozat
Doğum Tarihi: 03.04.1965
Medeni Durumu: Evli

Öğrenim Durumu:

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakultesi
İmam Hatip Lisesi Bulancak / GİRESUN
Halide Edip Adıvar İlkokulu Şişli / İSTANBUL
Bozat Köyü İlkokulu

Çalıştığı Kurumlardan bazıları:

Sakarya İl Müftülüğü Merkez Köprübaşı Cami İmam – Hatipliği
Almanya Stutgart Ataşeliği Din görevlisi
Sakarya İl Müftülüğü – Bolu İl Müftülüğü
İstanbul Kağıthane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Esenler Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü
Esenler Belediyesi Uzmanı

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü

Sivil Toplum Kuruluşlarındaki Görevleri:

Giresun İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Eğitim Kültür Vakfı (GİMEV)
Sakarya Giresunlular Derneği
Sakarya Erenler Çiftlik Camii Derneği Başkanı
Sakarya Adaspor Boks Kulübü Baş. Yardımcısı
Giresun Dernekleri Konfederasyonu (GİRKON)
Piraziz Tepeköy Yela Yağlı Güreş Ağası
Bulancak Paşa Konağı Festival Ağası


Fatma Bulduk UĞURLU
www.kerasushaber.net


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir