Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6510 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2011 - 12:29

Bağcılar' da Elektrik telleri yer altına alınıyor

Büyüt
Küçült
Bağcılar da Elektrik telleri yer altına
Bağcılar' da Elektrik telleri yer altına alınıyor

Bağcılar’da elektrik telleri yer altına alınıyor. Bir mahallede çalışmalar tamamlanırken, 3 mahallede 2012 yılı  başında çalışmalar başlayacak. 2014 yılına kadar Bağcılar’ın tamamında elektrik tellerinin yer altına alınması planlanıyor.

Bağcılar elektrik tellerinin kirliliğinden kurtuluyor. Bağcılar Yüzyıl Mahallesi’nde elektrik tellerinin yer altına alınması işlemi tamamlandı. Şimdi sıra Bağcılar’ın diğer 21 mahallesine geldi. 2012 yılı başında Çınar, Merkez ve Yengün mahallelerinde elektrik tellerinin yer altına alınması için çalışmalar başlayacak. Kirazlı, Demirkapı ve Fatih mahallelerinde ise çalışmalar için 2012 yılı başında ihale yapılması planlanıyor.

Bağcılar’ın tüm mahallelerinde elektrik tellerinin yer altına alınacağını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Elektrik direkleri ve tellerinin oluşturmuş olduğu çirkin görüntüden kurtulacağız” dedi.  
 

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir