Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6397 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2011 - 19:03

Bağcılar'dan 60 bin kitap yola çıktı

Büyüt
Küçült
Bağcılardan 60 bin kitap yola
Bağcılar'da büyük çoğunluğu öğrencilerden toplanan 60 bin kitap Yozgat' tan Kars' a kadar yeni öğrencilerle buluşmak üzere yola çıkarıldı.

Bağcılar'dan 60 bin kitap yola çıktı 

Bağcılar'da büyük  çoğunluğu öğrencilerden toplanan 60 bin kitap Yozgat’tan Kars’a kadar yeni öğrencilerle buluşmak üzere yola çıkarıldı. Bağcılar’dan yola çıkan Gezgin Kitap ekibi 5 il ve 10 ilçeye uğrayacak. 

      


Bağcılar Belediyesi’nin Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği “Gezgin Kitap Projesi” kapsamında 60 bin kitap yola çıkarıldı. Bağcılarlı öğrencilerin topladığı kitaplar, Yozgat’tan başlayarak, Sivas, Erzincan, Erzurum ve Kars’ta yeni öğrencilerle buluşacak.

Bağcılar Halk Sarayı’nda düzenlenen programla yola çıkarılan “Gezgin Kitap” ekibi toplam 5 il ve 10 ilçe olmak üzere 15 noktaya ulaşacak. 

ÇAĞIRICI: DOĞU İLE BATI ARASINDA KİTABA DAYALI KÖPRÜ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Programda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Doğu ile Batı arasında kitaba ve bilgiye dayalı bir köprü oluşturmak istediklerini söyledi. Kitapların bir kısmının Bağcılarlı öğrencilerden toplandığını bir kısmının da kendileri tarafından satın alındığını söyleyen Çağırıcı, “Kitaplar arasında, ‘Klasikler’ olarak ifade etmiş olduğumuz, Türk ve Dünya Edebiyatı’nın en seçkin eserleri yer alıyor. Bu proje ile öğrencilerimiz arasında, sevgi ve bilgiye dayalı dostlukların oluşmasını ve gönül köprülerinin kurulmasını amaçlıyoruz” dedi.

Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ile Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş’un da kısa birer konuşma yaptığı programda Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi öğrencilerinden oluşan Mehter Takımı konser verdi. Yapılan konuşmaların ardından Gezgin Kitap ekibi yola çıkarıldı. Ekibin ilk durak yeri Yozgat…  

15 NOKTAYA 60 BİN KİTAP…

Yozgat’ın Saraykent ve Akdağmadeni ilçelerine de uğrayacak olan Gezgin Kitap ekibi daha sonra sırasıyla Sivas (Hafik, İmranlı), Erzincan (Refahiye, Üzümlü), Erzurum (Aşkale, Oltu) ve Kars (Susuz, Sarıkamış)’a uğrayarak gittiği her noktaya öğrencilere dağıtılmak üzere 4’er bin kitap bırakacak.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir