Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6054 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2011 - 11:35

Bağcılar'dan kamyonlar yola çıkıyor

Büyüt
Küçült
Bağcılardan kamyonlar yola
Bağcılar Belediyesi, Van'da yaşanan depremin ardından yardım seferberliği başlattı.

Bağcılar'dan kamyonlar yola çıkıyor

Bağcılar Belediyesi, Van'da yaşanan depremin ardından yardım seferberliği başlattı.  Gıda, su, battaniye, çocuk ve yaşlı bezlerinden oluşan acil yardım malzemelerinden oluşan iki kamyon bugün yola çıkarılıyor.

Van’da yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar Belediyesi yardım seferberliği başlattı. Beyaz Masa aracılığıyla yürütülen yardım çalışmalarına vatandaşlar da katılabilecek. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların Beyaz Masa’ya müracaat etmesi gerekiyor. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların ise 444 00 92 nolu telefonu araması gerekiyor.

Depremin ardından açıklama yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum” dedi.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması  için yardım seferberliği başlattıklarını açıklayan Çağırıcı, “Biz, yardımlaşma ve dayanışma duygularını en üst seviyede yaşayan bir milletiz. Bu felaketi de yardımlaşma ve dayanışma içerisinde en az zararla atlatacağımıza inanıyorum. Tüm Bağcılarlı hemşehrilerimizi, Van’daki kardeşlerimizin yaralarının sarılması için başlatmış olduğumuz yardım seferberliğine katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

İKİ KAMYON BUGÜN YOLA ÇIKIYOR

Kampanya kapsamında bugün, gıda, battaniye, su, çocuk ve hasta bezinden oluşan acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan iki kamyon yola çıkarılıyor. Bağcılar Belediyesi yaptığı  duyurularla, yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların, yardım malzemelerini Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’na getirmesini isteniyor. Ayrıca, yardım malzemeleri evlerden veya iş yerlerinden de Bağcılar Belediyesi ekiplerince alınıyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir