Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6917 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Şubat 2012 - 11:18

Bakan Binali Yıldırım' dan Demiryolu Sorusuna Cevap

Büyüt
Küçült
Bakan Binali Yıldırım dan Demiryolu Sorusuna
9 Şubat 2012 Tarihinde TBMM Genel Kurulu 24. Dönem 64. Birleşiminde soru cevap kısmında CHP Giresun Milletvekili Selahattin KARAAHMETOĞLU' nun sorusuna Sayın Bakan'ın verdiği yanıt.

Demiryolu Hattına İlişkin olarak Sayın Bakan Binali YILDIRIM’ ın açıklaması: 

     KTÜ  İnşaat Mühendisliği Ulaştırma Anabilim Dalı Başkanı  Prf. Dr. Fazıl ÇELİK’in Başbakan’a yazdığı mektup ve cevabına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, özel bir firmaya yaptırılan yük ve yolcu taşımacılığı yönünden fizibilite etütlerinin Erzincan-Gümüşhane-Trabzon ve Erzincan-Gümüşhane-Tirebolu güzergahlarının fizibl çıkmadığını belirtmiştir. Halbu ki;

      Hemen akabinde 9 şubat 2012 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda gündemin soru cevap kısmında oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Mehmet Sağlam sisteme giren 10 milletvekiline  İç Tüzük 60'a göre yerlerinden birer dakika söz vermiştir. Giresun Milletvekili Selahattin KARAAHMETOĞLU Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM’a Gümüşhane Tirebolu ve Gümüşhane Trabzon demiryolu hattı projelerinde  her iki hattın birlikte gerçekleşmesi konusunda ki gelişmeyi ve düşüncelerini sormuştur. Bakan Binali YILDIRIM ise Tirebolu-Erzincan-Giresun üzerinden veya Trabzon-Erzincan demir yolları hâlâ etüt aşamasında. Dolayısıyla burada bir güzergâha henüz karar verilmiş değil, çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır şeklinde soruyu cevaplandırmıştır.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir