Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4894 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2013 - 18:49

Bakan' dan Fıkra Gibi Cevap

Büyüt
Küçült
Bakan dan Fıkra Gibi
ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM OLMAYAN YOLUN TRAFİĞE AÇILDIĞINI HATTA YOL KONFORUNUNUN SAĞLANDIĞINI SÖYLEDİ

   
ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM OLMAYAN YOLUN TRAFİĞE AÇILDIĞINI HATTA YOL KONFORUNUNUN SAĞLANDIĞINI SÖYLEDİ
  Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun 25 Ekim 2011 tarihinde sözlü olarak yanıtlanması istemiyle verdiği soru önergesine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 12 Şubat 2013 tarihinde TBMM Genel Kurulunda yanıt verdi. Ulaştırma Bakanı Karaahmetoğlu'nun sorusunu konu ile alakasız nerenin kastedildiği belli olmayan bir yolun çalışmalarını göstererek yanıtladı.

Bakan Binali Yıldırım

         "Tirebolu-Görele ayrımı, Köprübaşı-Çatak-Doğankent-Çömlekçi grup yolu 47 kilometredir. 2010'da Karayolları ağına alınmıştır. Söz konusu yolun fiziki altyapısının iyileştirilmesine yönelik bakım ve asfaltlama çalışmaları devam etmektedir. 2011'de Görele'den itibaren 19 kilometrelik kesimde, 2012'de 28 kilometrelik kesimde asfalt kaplama yapılarak yolun tamamı trafiğe açılmış ve gerekli yol konforu sağlanmıştır." şeklinde soruyu cevaplamıştır.

 

                    Selahattin Karaahmetoğlu ise Görele İlçesinin Soğukpınar Köyü ile Doğankent İlçesinin Çatak Köylerini birleştirecek 13 kilometrelik yolu, yani Görele ve Doğankent ilçelerini bağlayacak  karayolunun yapımıyla ilgili çalışma yürütülüp yürütülmediğini sormuştu. İktidar partisinin seçimler öncesinde söz verdiği yolun yapımı şöyle dursun, 1 yıl dört ay sonra verdiği yanıtta, Sayın Bakan'ın 2012 de asfalt kaplama yapılarak trafiğe açıldığını söylediği yolun neresi olduğu da bilinmemekte ve verdiği yanıttan anlaşılmamaktadır. Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun 25 ekim 2011 tarihinde verdiği soru önergesi ise şu şekildedir:

Karayolları ağına dahil edilen Görele İlçemizi Doğankent İlçemize bağlayacak karayolu konusunda 12 Haziran 2011 Seçimleri öncesinde iktidar partisi temsilcileri tarafından vatandaşlarımıza söz verilmiştir.

1.Görele Çömlekçi grup yolunun karayolları ağına dahil edilmesinin ardından, Doğankent ilçesine kavuşturulması ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmış mıdır?

2. İktidar partisi mensuplarınca seçim öncesinde defalarca söz  verilmiş olmasına rağmen henüz projesi dahi yapılmayan bu yol  hakkında bilgi ve talepler şahsınıza da ulaşmış mıdır? Söz konusu  güzergahın  proje, kamulaştırma ve  ihalesinin bir an önce yapılması hususunda talimatınız olacak mıdır?




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir