Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4698 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Temmuz 2013 - 12:11

Bakan Şahin’den Jest

Büyüt
Küçült
Bakan Şahin’den
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 4 yaşından bu yana koruyucu ailesiyle yaşayan, LYS İngilizce dil alanında Türkiye 459'uncusu olan Akgül Akar’ı kabul ederek bir süre görüştü.

İki hafta önce Vali Dursun Ali Şahin ve eşi Melahat Şahin’in Koruyucu ailelere verdiği yemekte LYS’deki başarısından dolayı Vali Şahin tarafından ödüllendirilen Akar’ı bu seferde Bakan Şahin onurlandırdı.

Öğrenci ve ailesini birlikte kabul eden Bakan Şahin, Akar’ı LYS’deki başarısından dolayı kutladı. Akgül Akar’ın, bu başarıyı koruyucu ailesinin yanında kazandığını vurgulayan Bakan Şahin, insanın fiziksel ihtiyaçlarının yanında manevi ihtiyaçlarının da giderilmesinin önemini belirtti.

"Gönül Elçileri" kampanyasıyla koruyucu aile sayısını artırmayı amaçladıklarını ifade eden Bakan Şahin, "Yol gösterecek, yaşam becerilerini artıracak, rehberlik edecek, sevgiyi, hayatı paylaşacak aileler yanlarında olduğu zaman çocuklarımızın öz güveni yüksek, huzurlu, mutlu ve başarılı çocuklar olmasını önemsediğimiz için bu kampanyayı başlatmıştık. O yüzden Akgül kızımız bu kampanyanın en somut örneği. Türkiye derecesi yaparak bugün huzurlarınızda. O yüzden ben hem kendini hem aileyi tebrik ediyorum" diye konuştu.

13 yıldır Çakıcı ailesiyle olduğunu dile getiren Akgül Akar da "Yurtta büyüseydim bu şartlarda olacağımı düşünmüyorum. Annem bana hayatta her zaman çok destek oldu, kötü anlarımda, iyi anlarımda her zaman beraberdik. Başarılı olmak çok, anneme gurur kaynağı olmak çok güzel bir duygu " dedi.

Koruyucu aileliğin çok güzel bir duygu olduğunu anlatan Fatma Çakıcı, "Akgülüm ile beraber beş çocuğum var. Bir evladın daha oluyor. Benden görerek Akgül'ün küçük kardeşini de başka bir aile aldı. Benim küçük kızım da istiyor. Ben biraz daha genç olsam bir çocuk daha büyütürüm, bunu samimiyetle söylüyorum" sözleriyle duygularını ifade etti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir