Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9720 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Mart 2013 - 11:06

Bakırköy'e Giresunlu Kadın Eli Değecek

Büyüt
Küçült
Bakırköye Giresunlu Kadın Eli
Kendine öz güveni olan başarılı ve azimli iş kadını hemşerimiz Sema Barlın, Bakırköy Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday olduğunu, kendi hünerli elleriyle yaptığı ve katılanlara ikram ettiği yemekli toplantı da açıkladı

Bakırköy'e Giresunlu Kadın Eli Değecek

 

Adaylığını yerel seçimlere bir yıl kala Kadınlar Günü'nde açıklayan hemşehrimiz iş kadını Sema Barlın, 2009'da Üsküdar'da gösterdiği performansını bu defa Bakırköy'de sergilemek istiyor. Kendine öz güveni olan başarılı ve azimli iş kadını Sema Barlın, Bakırköy Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday olduğunu Şebinkarahisar Sivil Toplum kuruluşlarının Başkan ve temsilcilerinin iştirak ettiği ve Giresun dergisi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Remzi Mamaşoğlu'nun  da katıldığı, kendi hünerli elleriyle yaptığı ve katılanlara ikram ettiği yemekli toplantı da açıkladı.

 

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Şebinkarahisar Vakfı, Şebinkarahisar İş adamları Derneği Başkanları ile Yeşilköy havaalanı Sistem Lojistik binasında bir araya gelen Sema Barlın, Bakırköy Belediye Başkanlığı için Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarından destek istedi. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, eski başkanlardan Mustafa Koca, Yücel Kısa, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan, Şebinkarahisar İşadamları Derneği Başkanı Bora Kılıç, Ünal Ekinci, Turunç Bay, Giresun Dergisi sahibi Remzi Mamaşoğu ile Şebinmedya haber koordinatörü Sadi Toygar'ın katıldığı toplantıda, Sema Barlın ve ekibi ile sohbet edilerek, kararlı, ve azimli olan Barlın'a adaylığı konusunda tam destek verileceği belirtildi.

 

Sistem Güvenlik Hizmetleri Genel Müdürü Sema Barlın'ın iş yerinde sohbete, eşi Hüseyin Barlın ile Şebinkarahisar Hocaoğlu köyünden Sistem lojistik teknik işler idari sorumlusu Muammer Bayar'da katıldı. Şebinkarahisar Çakın sülalesinden, Şebinkarahisar, Fatih cami karşı sırasında tarihi çarşıda ve yıllardır orijinal halini koruyarak, görülmeye değer, turistik dükkanında, sobacılık yapan Hüsamettin Çakın'ın amcaoğlu Sami Çakın'ın torunu iş kadını Sema Barlın Bakrıköy'ün siyasi tarihine adını yazdırmak istiyor. Bakırköy Belediye Başkanlığını Bağımsız Aday olarak kazanmaya bilenmiş. Bu yola baş koyduğunu belirterek Bakırköy'de farkındalık yaratmak istiyor.

 

Evli ve iki çocuk annesi olan İşkadını Sema Barlın, Bakırköy Belediyesi iktidarı için yarışmak istediğini söyleyerek bağımsız aday oluyor. 2009 yerel seçimlerinde Üsküdar'dan CHP Belediye Başkanlığı için yarışan Sema Barlın, çok az oy farkı ile seçimi kaybettiğini belirtiyor. Kendisinden önce CHP'nin Üsküdar'da 30 bir oy aldığını ve kendi Belediye Başkanlığı döneminde Üsküdar'da CHP'nin oyunu 98 bin yaptığını ve yüzbin sınırına dayandırdığını belirten Barlın, aslında Üsküdar'da seçimin galibinin kendisinin olduğunu vurguluyor ve ardından ekliyor. Elektrikler kesilmiş olmasaydı sonuçlar farklı olurdu tezini savunuyor.

 

SEMA BARLIN KİMDİR? (ÖZ GEÇMİŞİ)

 

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu, Şebinkarahisarlı Çakın sülalesinden olan Sema Barlın, 1970 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul 4.sınıfa kadar İstanbul'da okuduktan sonra Almanya Hamburg şehrinde okul hayatına devam etti. 1984 yılında Almanca ve İngilizce eğitim veren Cağaloğlu Anadolu lisesini kazandı ve 1990 yılında lise eğitimini tamamladı. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde ( diplomatik yabancı dili İngilizce olan) bir kamu yönetimi 3 yıl uluslar arası ilişkiler bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 1993 yılında Solmaz Şirketler Grubu sahiplerinden Hüseyin BARLIN ile evlendi ve 2 çocuğu oldu.

 

2001 yılında Solmaz Şirketler Grubu bünyesindeki SİSTEM LOJİSTİK HİZ.A.Ş. de İnsan Kaynakları İdari işler satın alma Nakliye Müşteri İlişkileri Lojistik Depo Birimleri bağlı bulunduğu Genel Müdür yardımcılığı görevine başlamıştır. Sema BARLIN Güvenlik şirketleri arasında ilk 5188'e bağlı Güvenlik kimlik kartına sahip ilk bayan koruyucu güvenlik müdürü ve genel müdürü olarak bir ilke imza atmıştır. Böylece 2005 yılında kurduğu SİSTEM GÜVENLİK LTD.ŞTİ.ile SİSTEM LOJİSTİK HİZ.A.Ş.'nin Atatürk Hava Limani Sabiha Gökçen Havalimanı ve İkitelli de bulunan Özel gümrüklü antrepoların güvenlik müdürü genel müdürü görevini üstlenmiş ve halen yürütmektedir. Aynı zamanda Türk Alman Ticaret odası üyesidir.

 

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Profesörlerinden Canan ÇETİN den almış olduğu kişisel gelişim liderlik,motivasyon,yöneticilik geliştirme, Lojistiğe giriş Değişimde iletişim zorlukları güvensizlik-Önyargı, Birlikruhu- Takımdaşlık eğitimleri ve NLP( Nöro linguistik proglamlama Neuro Linguistic Programmig) Müşteri ilşkileri Yönetimi( CRM) eğitim bilgilerini birebir çalışma hayatına yansıtarak hırslı dinamik sabırlı insan ilişkilerine önem veren mükemmeliyetçi kişiliği ile kendisine bağlı olarak çalışan personeliyle şirket içerisinde büyük başarılara imza atmıştır.

 

Sema Barlın bu hırslı ve azimli yapısı ile 18 yıl sonra yine 2008 ÖSYM sınavlarında büyük bir başarı göstererek Yeditepe Üniversitesi İngilizce Mütercim- Tercümanlık Bölümünü kazanmıştır.

 

Giresun Havadis İnternet Gazetesi olarak adaylığını açıklayan hemşerimize şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, Sema Barlın'a başarılar dileriz.

 

Sadi Toygar- Şebinmedya

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir