Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5987 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Ekim 2011 - 19:00

Balkan Aydın; Terörü Lanetledi.

Büyüt
Küçült
Balkan Aydın Terörü
Bulancak belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN önceki akşam gerçekleşen terör saldırılarını yayınladığı mesaj ile lanetledi.

  Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN önceki akşam gerçekleşen terör saldırılarını  yayınladığı mesaj ile lanetledi. 

      Belediye Başkanı AYDIN,  terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada; ,“Menfur saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Son günlerde gerçekleşen hain saldırılarda şehit olan evlatlarımızın ailelerine, Aziz Milletimize ve güvenlik güçlerimize sabır ve metanetler diliyor, haince ve sinsice gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle lanetliyorum.  

      Şu bir gerçektir ki, Türkiye’nin bölgesel güç olması ve bunu; her geçen gün daha da güçlenerek devam ettirmesi; Vatanımızda gözü olan düşmanları zıvanadan çıkardı. Her karışı şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu vatan topraklarında yaşayan doğulusundan batılısına, güneylisinden kuzeylisine, dili, dini, ırkı ne olursa olsun kardeştir. Unutulmamalıdır ki; beraberlik, huzur ve kardeşliğimizi bozmayı hedefleyen bu saldırganlar, milletimizin sahip olduğu kardeşlik ruhu ve iradesi karşısında emellerine asla ulaşamayacaklar ve hüsrana uğrayacaklardır. Bu mihraklar ve bu mihraklara maşalık yapan hainler, vatan topraklarının bir santimetrekaresini yerinden oynatamaz ve oynatamayacaktır.  

      
         Bugün, büyük acımızı bağrımıza basıp, millet olarak kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya gösterme, sabır, metanet ve Aziz Şehitlerimize dua etme günüdür. Evlatlarını bu ülke için şehit veren ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyor, şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Çukurca vatanımız, şehitler canımız.”dedi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir