Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5661 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2013 - 22:11

Başarıyı Yemekte Kutladılar

Büyüt
Küçült
Başarıyı Yemekte
Giresun Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi’nin idarecileri ve öğretmenleri 2013 YGS’de elde ettikleri Giresun birinciliğini, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte onurlarına verilen yemekte kutladı.



2013 YGS’de Türkiye derecesi kabul edilen ilk iki binde üç öğrencisi yer alan, YGS 1 Puan türünde Türkiye 99’uncusu ve YGS 2 Puan türünde Türkiye 100’üncüsü çıkaran bu yıl okullarından mezun olacak olan 118 öğrenciden; 18 öğrencinin Türkiye’de ilk on bin, 45 öğrencinin ilk otuz binin içerisine girmesi, YGS’de 6 puan türünde Giresun birincisi ve YGS 2 puan türünde il üçüncüsü çıkartan Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi’nin başarılı idareci ve öğretmen kadrosuna, Okul Aile Birliği Yönetimi ile “Cin Ağa’nın Yeri” adlı restoranın işletmecisi tarafından yemek verildi.

 

Bugün saat 17.00’de Keşap Yolağzı Mevkiinde bulunan Cin Ağa’nın Yeri adlı restoranda verilen yemeğe Okul Müdürü Naci Ceylan, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

Yemekte kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Ceylan, yemeği organize eden Okul Aile Birliği Başkanı Adem Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile restoran işletmecisi Mustafa Kılıç’a teşekkür ederek,  öğretmenlere hitaben “Siz her şeye layıksınız, bizi okul olarak onure ettiniz. Bu işin mutfağında siz vardınız.  Daha güzel şeyler yapmak istiyoruz.” diyerek organizasyonu gerçekleştirenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Çakır’da konuşmasında okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür ederek “En büyük onuru okulumuzu Giresun ilinde birinci yaparak gösterdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. İkinci sınavda bu çıtayı iki katına çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.





















Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir