Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9551 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Ekim 2011 - 18:57

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın annesi vefat etti

Büyüt
Küçült
Başbakan Tayyip Erdoğanın annesi vefat
Başbakan Erdoğan'ın annesi vefat etti, Tenzile Erdoğan, safra kesesi ameliyatı olmuştu

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde safra kesesi ameliyatı geçiren annesi Tenzile Erdoğan (83) hayatını kaybetti.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı üzerine aile fertleri ve yakınları ile çok sayıda kişi, hastaneye geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti.
Kadıköy'deki Medipol Hastanesinde bir süredir tedavi altında bulunan Tenzile Erdoğan bu sabah 09.15'te hayatını kaybetti. Tenzile Erdoğan'ın cenazesi yarın İstanbul'daki Fatih Camii'sinden kaldırılacak.
Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül'de saat 18.00 civarında karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Tenzile Erdoğan'a akut kolesistit tanısı konulmuş, gerekli ameliyat hazırlıklarını takiben, 1 Ekim saat 11.00'de hastane hekimlerinden Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) operasyonu gerçekleştirilmişti.
Başbakan hastaneye geldi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir hafta önce safra kesesi ameliyatı olan annesi Tenzile Erdoğan'ın durumunun ağırlaşması üzerine sabah saatlerinde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile Kısıklı'daki evinden Koşuyolu'ndaki özel İstanbul Medipol Hastanesine geldi.
Başbakan Erdoğan, saat 09.15 itibariyle annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiğini öğrendi.
Tenzile Erdoğan'ın vefat haberi üzerine hastaneye Erdoğan ailesinin diğer fertleri ve yakınları gelmeye başladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, TDİ Genel Müdürü Burhan Külünk, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, iş adamı Ali Ağaoğlu da hastaneye gelerek, Başbakan Erdoğan'a taziyelerini sundu.
Hastane çevresinde polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Tenzile Erdoğan'ın cenazesi, yarın öğle vakti Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
  FATİH CAMİİ, TENZİLE ERDOĞAN İÇİN HAZIRLANIYOR

Fatih Camii, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenaze töreni için hazırlanıyor.

Tedavi gördüğü Medipol Hastanesi'nde hayatını kaybeden Tenzile Erdoğan'ın cenaze programının belli olmasından sonra, cenaze namazının kılınacağı Fatih Camii çevresinde temizlik ve düzenleme çalışması yapıldı.

Fatih Belediyesi'ne bağlı temizlik ve çevre düzenleme ekipleri, camii çevresinde temizlik yaptı. Kötü görüntü oluşturan afiş ve pankartlar söküldü. Cami avlusundaki kırık parke taşları sağlamlaştırıldı. Ağaçların kırık dalları kesildi ve ağaçların altları temizlendi. Kalabalığın avluya sığaması için demir parmaklıklar kesilerek alan genişletildi.
   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir