Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3940 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2023 - 12:10

BASIN, VATANDAŞIN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI VE SÖYLEYEN DİLİDİR

Büyüt
Küçült
BASIN, VATANDAŞIN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI VE SÖYLEYEN

“BASIN, VATANDAŞIN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI VE SÖYLEYEN DİLİDİR”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu, mesajında: “Basın, her zaman doğru, tarafsız, ilkeli habercilik yaparak, objektif davranarak haber alma özgürlüğümüzü sağlayan en etkili araçtır.” diyerek şunları kaydetti:

 “Gece gündüz çalışan ve toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan basın, ahlak kuralları çerçevesinde çalışarak kamuoyuna en doğru bilgiyi verme gayreti içerisindedir. Basın, vatandaşın gören gözü, işiten kulağı ve söyleyen dili olarak demokrasinin en temel unsurlarından birisidir. Basın sektöründe muhabirinden, yazarlarından, editöründen, matbaa personeline kadar tüm arkadaşlarımız fedakârca çalışmaktadır. Ülkemizin ve Giresun’umuzun sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde toplum mekanizmasının daha sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olan, basın mensuplarımızı kutluyorum. Basın mensubu kardeşlerimiz görevlerini yerine getirirken yardımcı olmak hepimizin görevidir. Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresun’umuzun hak ettiği yere ulaşması için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir