Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4554 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2013 - 10:57

Başkan Akyol: “Hastalarımızın Sesine Kulak Verin”

Büyüt
Küçült
Başkan Akyol: “Hastalarımızın Sesine Kulak
Giresun Organ Bankası Derneği’nden bir etkinlik daha.

2012 yılında kurulan ve yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Giresun Organ Bankası Derneği tarafından düzenlenen kaynaşma amaçlı “Pide Günü” Ayvasıl Liman Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Giresun Organ Bankası Derneği Başkanı Fırat Akyol; "10 yıldan bu yana gönüllü bir şekilde mücadelesin i verdiğim konuda geçtiğimiz yıl derneğimizi kurduk ve resmi bir şekilde faaliyetlerimizi yürütmeye başladık.1 yıl içinde seminerlere, sergilere, kermeslere imza attık. Bu kez ise hasta ve yakınlarını bir araya getirmek için “Pide Günü” düzenledik. Hastalarımız için daha fazla neler yapılabilir onları konuştuk. Duygu ve düşüncelerini aldık. Böylesi bir etkinliğin çok faydalı olduğu gelecek zamanlarda daha iyi anlaşılacaktır." dedi.

Etkinlik için desteğini esirgemeyen Başta Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu olmak üzere Giresun Üniversitesi Rektörü Aygün Attar’a,  Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne, Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’a, Memorial Hastanesi’ne, Cema Gıda’ya ve diğer kişi ve kurumlara teşekkür eden Akyol; "Böylesi organizasyonları yapmak kolay olmuyor. Zor şartlarda ayakta tutmaya çalıştığımız Derneğimize bu anlamda katkı sağlayanları asla unutmayacağım. Vefa örneği göstermeleri takdire şayandır. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Akyol, hastaların en büyük isteklerinin sağlıklı herkesin zaman geçirmeden organ bağışında bulunmaları olduğunu belirterek; "Yarının ne getireceğini hiç kimse bilmiyor. Empati yapmalıyız. Hepimize bir gün organ gerekli olabilir. Onun için hastalarımızın sesine kulak verilmesini istiyor ve herkesi organ bağışına davet ediyorum" diye konuştu.

Haberin diğer fotoğrafları için TIKLAYIN.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir