Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5162 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Ekim 2013 - 18:52

Başkan Aydın, MYO'nu ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Başkan Aydın, MYOnu ziyaret
Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, yeni akademik dönemin başladığı Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu'nu ziyaret etti

       Başkan Aydın, Üniversiteyi kazanarak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’na gelen öğrencilerin şehre ve üniversite ortamına uyum sağlamaları amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Aydın, öğrencilerle tek tek görüşerek tanışıp sorunlarını dinledi.

 Ayrıca onarımı biten Üniversitenin çatısını da inceleyen Aydın, “Üniversiteler şehirlere maddi kazanç sağlayan kurumlar değil, şehre sosyal, kültürel ve sportif açılardan katkı sağlayan kurumlar olmalıdırlar. Bu açıdan öğrencilerimizin en az büyük şehirlerde eğitim hayatını sürdüren öğrenciler kadar ilçemizde de sosyal - kültürel ve sportif faaliyetlerden yararlanmalarını sağlayabilmek düşüncesi ile öncelikle
öğrencilerimizin genel olarak istediği Basketbol ve Voleybol sahalarını Meslek Yüksekokulumuzun bahçesine yaparak buranın öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hizmetine sunacağız. Belediye olarak biz eğitim ve öğretim için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemizin hiçbir imkânını öğrencilerimizden esirgemiyoruz” dedi.

            Meslek Yüksekokulu Müdürü Kadir Kınalıoğlu'da Belediye Başkanımız Av. Kadir Aydın’a “okula yapmış olduğu ziyaret ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler okulumuzun gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstererek, öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim alması için çalışıyoruz."dedi.

         



AK Parti'ye Ziyaret

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Ak Parti İl Başkanlığına yeni atanan eski milletvekili Hasan Aydın'a ve Merkez İlçe Başkanlığına atanan eski İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  Başkan Aydın, Ak Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığına yeni atanan Hasan Aydın ve Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret ederek hem yeni görevinde başarılar diledi, hem de bölgedeki sorunlar hakkında  genel bir değerlendirme yapıp fikir alış verişinde bulundular.

            Her iki başkanda bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Av. Kadir Aydın’a teşekkür etti.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir