Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5094 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2012 - 22:08

Başkan Aydın Rektör Attar'ı Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Başkan Aydın Rektör Attarı Ziyaret
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN Rektör ATTAR'ı makamında ziyaret etti.

 Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN Rektör ATTAR’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, 01 Ağustos 2012 Çarşamba günü Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün ATTAR’ı makamında ziyaret etti. Bu ziyarette Gazeteci Zafer ÇAMALTI’da hazır bulundu.

Bulancak’la ilgili konular hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyaret samimi bir havada ve sohbet ortamında gerçekleşti.

Hafta sonunu Ankara’da geçirdiğini ifade eden Rektör ATTAR, TRT Okul televizyonunda “Rektörler Konuşuyor” programına katıldığını, Hafta başında da Sağlık Bakanı Recep Akdağ’la, Tıp Fakültesi Hastanesi konusunda görüşmelerde bulunarak, hastanenin yapımı gerçekleşinceye kadar, devlet hastanesinin Tıp fakültesiyle ortak kullanımını görüştüklerini, gerek TV programının gerekse Sağlık Bakanı ile yaptıkları görüşmelerin çok faydalı geçtiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Aygün ATTAR, Giresun Üniversitesinin uluslar arası bir üniversite olma yolunda yoğun çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’da , “Tüm kamuoyu gibi bizde merak ve ilgiyle sizin bu çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bu yoğun çalışma temposu içinde bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Bulancak’la ilgili son zamanlarda yaşanan bazı gelişmelerin olumlu yönde çözülmesi yönündeki gayretleriniz ve Bulancak’la ilgili gelecek düşünceleriniz içinde ayrıca tekrar teşekkür etmek istedim. Bizde gerek Belediye olarak gerekse Yüksekokul yaptırma derneği olarak ve gerekse Bulancak olarak üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Rektör ATTAR’da, Başkan AYDIN’a ziyaret ve nezaketi için teşekkür ederek, Bulancak’la ilgili en başından beri olumlu ve güzel düşüncelerimiz olmuştur. Yaşanan hadiseler sağduyu ile aşılmıştır. Bundan böyle de öyle olmasını diliyorum. Bulancak 2012-2013 Eğitim öğretim yılında 1300 öğrenciyle devam edecektir. Yine Bulancak’ta Uluslar arası Ticaret ve Denicilikle ilgili toplamda 3 yeni bölümü hayata geçiriyoruz. İlerleyen yıllarda yeni açılacak başka bölümlerle de Bulancak’ı takviye ederek, “Bulancak’ı batı kampüsümüz yapacağız” söylemimizi hayata geçireceğiz.

Biliyorsunuz İslami İlimler Fakültesini kurduk. Bu fakülte, Türkiye’de ve bölge ülkelerinde tek. Yani Giresun bu fakülteyle de uluslar arası anlamda İslami araştırma merkezi olacak. Gerekli koşullar oluşursa bu fakültemizi de Bulancak’ta hayata geçirebiliriz. Ancak tüm bunlar hüsnü-niyet ve birlikte hareketle mümkündür dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir